Piparjuurella maustettu hernesosetahna | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Piparjuurella maustettu hernesosetahna

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ruokavaliot

Ainekset

1 kpl
(200 g) pakasteherneitä
1/2 dl
Kasvislientä
1/2 dl
Ranskankermaa
1 - 2 tl
Piparjuuritahnaa
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

tarjoiluun

Ruisleipää paahdettuna

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Soseuta herneet lämpimän kasvisliemen kanssa tasaiseksi tahnaksi. Sekoita jäähtyneeseen hernesoseeseen ranskankerma. Mausta tahna piparjuurella, suolalla ja mustapippurilla. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa piparjuurta tai suolaa. Tarjoa hernesosetahna paahdettujen ruisleipien kanssa.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 14.2.2011
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.