Pippuripihvit ja kerma-konjakkikastike - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pippuripihvit ja kerma-konjakkikastike

???
Annokset
4
Nautiskele kunnon pihvistä kermakonjakkikastikkeella. Katso video sekä kuvalliset ohjeet - helppoa ja herkullista!
Jaa Somessa

Ainekset

600 - 800 g
Naudan sisäfileetä
2 rkl
Rouhittua mustapippuria
1 tl
Suolaa

PAISTAMISEEN

Voita ja öljyä

KERMA-KONJAKKIKASTIKE

2 dl
Lihalientä
2 dl
Kermaa
2 tl
Soijakastiketta
2 tl
Sinappia
1 rkl
Konjakkia tai omenamehua
Rouhittua mustapippuria

Näin teet

1

Lisää ohjeen ainekset sähköiselle ostoslistalle Foodie.fi-palvelussa.

Foodien ostoslista noudattaa valitsemasi S-marketin hyllyjärjestystä ja kertoo ostoksiesi hinnan etukäteen. Voit lähettää ostoslistan eteenpäin sähköpostilla tai tekstiviestinä.

Ota liha huoneenlämpöön noin tuntia ennen paistamista. Puhdista filee kalvoista ja pyyhi kuivaksi.
2

Ota liha huoneenlämpöön noin tuntia ennen paistamista. Puhdista filee kalvoista ja pyyhi kuivaksi.

Leikkaa fileestä neljä pihviä. Muotoile ne pyöreiksi.
3

Leikkaa fileestä neljä pihviä. Muotoile ne pyöreiksi.

Rouhi pippurit esim. morttelissa. Painele pihvien reunat pippurirouheeseen.
4

Rouhi pippurit esim. morttelissa. Painele pihvien reunat pippurirouheeseen.

Kuumenna voi ja öljy pannulla. Paista kaksi pihviä kerralla, jotta pannu ei jäähdy. Anna pihvien paistua rauhassa kunnes niiden pintaan nousee punaisia nestepisaroita. Käännä pihvit ja paista noin kaksi minuuttia.
5

Kuumenna voi ja öljy pannulla. Paista kaksi pihviä kerralla, jotta pannu ei jäähdy. Anna pihvien paistua rauhassa kunnes niiden pintaan nousee punaisia nestepisaroita. Käännä pihvit ja paista noin kaksi minuuttia.

Nosta pihvit lämmitettyyn uunivuokaan ja mausta suolalla ja pippurilla. Peitä foliolla ja anna pihvien vetäytyä hetki ennen tarjoilua.
6

Nosta pihvit lämmitettyyn uunivuokaan ja mausta suolalla ja pippurilla. Peitä foliolla ja anna pihvien vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Lisää pannuun lihaliemi, kerma, soijakastike, sinappi ja konjakki tai mehu sekä pippurirouhe . Keitä kokoon noin 5 minuuttia. Tarjoile kastike pihvien kera.
7

Lisää pannuun lihaliemi, kerma, soijakastike, sinappi ja konjakki tai mehu sekä pippurirouhe . Keitä kokoon noin 5 minuuttia. Tarjoile kastike pihvien kera.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 22.9.2014
Muokattu: 15.5.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja4 g14 g
Proteiinia47 g188 g
Rasvaa26 g104 g
Kuituja0 g0 g
Energiaa kj1856 7424
Energiaa kcal443 1773

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 rkl Rouhittua mustapippuria

  • 1 tl Suolaa

  • Voita ja öljyä

  • Rouhittua mustapippuria

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja4 g14 g
Proteiinia47 g188 g
Rasvaa26 g104 g
Kuituja0 g0 g
Energiaa kj1856 7424
Energiaa kcal443 1773

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 rkl Rouhittua mustapippuria

  • 1 tl Suolaa

  • Voita ja öljyä

  • Rouhittua mustapippuria

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.