Pistaasikuorrutettu porsaanfilee

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
700 gmaustamatonta porsaan fileetä
2 rkloliiviöljyä
1 tlsuolaa
rouhittua mustapippuria

Kuorrutus:

50 g(suolattuja ja paahdettuja) pistaasipähkinöitä
1 kplpala vaaleaa leipää
1 tlraastettua sitruunankuorta
1/2 tlsuolaa
punaista chilirouhetta
2 rkloliiviöljyä
1 tljuoksevaa hunajaa

Valmistus

  1. 1

    Kuumenna uuni 175 asteeseen. Sivele öljy lihan pintaan. Ruskista kuumalla pannulla kauttaaltaan. Mausta suolalla ja pippurilla. Kuori ja rouhi pistaasipähkinät. Jauha leipä muruiksi. Raasta sitruunan kuorta. Sekoita pistaasirouhe, leivänmurut, sitruunan kuoriraaste, suola ja chilirouhe keskenään. Lisää oliiviöljy ja hunaja. Levitä kuorrutus lihan pintaan. Siirrä liha leivinpaperin päälle uunipellille. Kypsennä uunin keskitasolla noin 35 minuuttia. Tarjoa salaatin ja rosmariiniperunoiden kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
23.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä