Pistaasikuorrutettu porsaanfilee | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Pistaasikuorrutettu porsaanfilee

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

700 g
Maustamatonta porsaan fileetä
2 rkl
Oliiviöljyä
1 tl
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

kuorrutus:

50 g
(suolattuja ja paahdettuja) pistaasipähkinöitä
1 kpl
Pala vaaleaa leipää
1 tl
Raastettua sitruunankuorta
1/2 tl
Suolaa
Punaista chilirouhetta
2 rkl
Oliiviöljyä
1 tl
Juoksevaa hunajaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuumenna uuni 175 asteeseen. Sivele öljy lihan pintaan. Ruskista kuumalla pannulla kauttaaltaan. Mausta suolalla ja pippurilla. Kuori ja rouhi pistaasipähkinät. Jauha leipä muruiksi. Raasta sitruunan kuorta. Sekoita pistaasirouhe, leivänmurut, sitruunan kuoriraaste, suola ja chilirouhe keskenään. Lisää oliiviöljy ja hunaja. Levitä kuorrutus lihan pintaan. Siirrä liha leivinpaperin päälle uunipellille. Kypsennä uunin keskitasolla noin 35 minuuttia. Tarjoa salaatin ja rosmariiniperunoiden kanssa.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.1.2008
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.