Pizzapohja | Pizzat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Pizzapohja

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Helppo ja nopea pizzaohje. Itse tehty pizzapohja vastaa yhtä isoa tai kahta pientä pakastepizzapohjaa. Leivo kerralla useita pieniä pizzapohjia tai pellillinen pizzaa.

Ainekset

1 dl
Vettä
1 tl
Kuivahiivaa
2 - 2 1/2 dl
Jauhoja
1/2 tl
Sokeria
1/4 tl
Suolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Lämmitä vesi n. 42 asteiseksi. Sekoita kuivahiiva jauhoihin, lisää sokeri ja suola. Alusta taikina käsin, kunnes se irtoaa kulhon reunoista. Kohota. Kauli taikina pyöreäksi levyksi. Täytä.

1 dl
Vettä
1 tl
Kuivahiivaa
2 - 2 1/2 dl
Jauhoja
1/2 tl
Sokeria
1/4 tl
Suolaa
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.10.2006
Muokattu: 23.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.