Porkkana-kikhernesalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Porkkana-kikhernesalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 kpl
Porkkanaa
2 kpl
Vartta kevätsipulia tai pala purjoa
1 kpl
(400/265 g) säilykekikherneitä
2 rkl
Kookoshiutaleita
1/4 rkl
Hienonnettua tuoretta chiliä
3 rkl
Sitruunamehua
1 1/2 rkl
Öljyä
Suolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi. Viipaloi kevätsipulit. Valuta kikherneet. Sekoita ainekset kulhossa kookoshiutaleiden ja chilin kanssa keskenään.Sekoita sitruunamehu, öljy ja suola ja valuta seos salaatin joukkoon. Nostele aineksia kevyesti. Anna salaatin maustua hetken aikaa ennen tarjoamista.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 17.1.2011
Muokattu: 4.12.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.