Porkkana-lihapullat
Ainekset
Valmistus
Kuori ja raasta porkkanat hienoksi raasteeksi. Sekoita kulhossa vesi ja korppujauhot. Lisää joukkoon porkkanaraaste ja jauheliha. Mausta seos.
Sekoita tasaiseksi massaksi. Pyörittele massasta kostutetuilla käsillä pieniä lihapullia. Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
304
1272
22,0 g
9,3 g
6,5 g
2,8 g
1,8 g
18,3 g
1,8 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli