Porkkanablinit

Arvostele resepti
1 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
25 ghiivaa
3 dlmaitoa
150 gsmetanaa
2 dltattarijauhoja
2 dlvehnäjauhoja
200 gporkkanalaatikkoa
1/2 tlsuolaa
2 kplkananmmunaa
margariinia paistamiseen

Valmistus

  1. 1

    Liota hiiva kädenlämpöiseen smetana-maitoseokseen. Lisää jauhot, porkkanalaatikko ja suola. Erottele keltuaiset ja valkuaiset erikseen. Sekoita keltuaiset taikinaan. Anna taikinan kohota huoneenlämmössä kaksi tuntia tai yön yli jääkaapissa. Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja lisää varovasti nostellen kohonneeseen taikinaan. Paista blinit runsaassa rasvassa ohukais- tai blinipannulla kauniin ruskeiksi. Tarjoile sipulisilpun ja smetanan tai raikkaan puolukkahillon kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä