Porkkanapannari

Arvostele resepti
25 Kappaletta

15 min

Ainekset

MääräAinesosa
4 kplporkkanaa
7 dlmaitoa
3 kplkananmunaa
3 dlvehnäjauhoja
1 dlkauraleseitä
1 tlleivinjauhetta
1 tlkanelia
suolaa
75 gjuoksevaa margariinia tai sulatettua voita paistamiseen

Pinnalle

100 gmaustamatonta tuorejuustoa
2 tlvaniljasokeria
vaahterasiirappia

Valmistus

  1. 1

    Raasta porkkanat karkeiksi. Sekoita kulhossa maito ja munat ja lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet. Lisää porkkanaraaste ja sulatettu rasva. Anna taikinan turvota puolisen tuntia jääkaapissa. Paista taikinasta miedolla lämmöllä joko blini- tai ohukaispannulla paksuhkoja pannareita.Tarjoa hieman jäähtyneinä vaniljasokerilla maustetun tuorejuuston ja vaahterasiirapin kanssa. Porkkanapannarit sopivat hyvin ruokaisalle brunssille.

  2. 2

    Paista taikinasta miedolla lämmöllä joko blini- tai ohukaispannulla paksuhkoja pannareita.Tarjoa hieman jäähtyneinä vaniljasokerilla maustetun tuorejuuston ja vaahterasiirapin kanssa. Porkkanapannarit sopivat hyvin ruokaisalle brunssille.

    MääräAinesosa
    2 tlvaniljasokeria
    100 gmaustamatonta tuorejuustoa
    vaahterasiirappia

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025