Porkkanapannari | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Porkkanapannukakku

Porkkanapannari

timer-icon15 min
Fork and knife
25 Kappaletta
Fork and knife
25 Kappaletta

Ainekset

4 kpl
Porkkanaa
7 dl
Maitoa
3 kpl
Kananmunaa
3 dl
Vehnäjauhoja
1 dl
Kauraleseitä
1 tl
Leivinjauhetta
1 tl
Kanelia
Suolaa
75 g
Juoksevaa margariinia tai sulatettua voita paistamiseen

pinnalle

100 g
Maustamatonta tuorejuustoa
2 tl
Vaniljasokeria
Vaahterasiirappia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Raasta porkkanat karkeiksi. Sekoita kulhossa maito ja munat ja lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet. Lisää porkkanaraaste ja sulatettu rasva. Anna taikinan turvota puolisen tuntia jääkaapissa. Paista taikinasta miedolla lämmöllä joko blini- tai ohukaispannulla paksuhkoja pannareita.Tarjoa hieman jäähtyneinä vaniljasokerilla maustetun tuorejuuston ja vaahterasiirapin kanssa. Porkkanapannarit sopivat hyvin ruokaisalle brunssille.

2

Paista taikinasta miedolla lämmöllä joko blini- tai ohukaispannulla paksuhkoja pannareita.Tarjoa hieman jäähtyneinä vaniljasokerilla maustetun tuorejuuston ja vaahterasiirapin kanssa. Porkkanapannarit sopivat hyvin ruokaisalle brunssille.

2 tl
Vaniljasokeria
100 g
Maustamatonta tuorejuustoa
Vaahterasiirappia
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.2.2012
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.