Poro-juustokeitto - Yhteishyvä

Poro-juustokeitto

Annokset
4
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 rkl
Öljyä
50 g
Kylmäsavuporoleikkelettä
3 rkl
Vehnäjauhoja
8 dl
Lihalientä
1 kpl
(250 g) sulatejuustoa (esim. poron maku)
2 dl
Kermaa
1 dl
Parmesaaniraastetta
Rouhittua mustapippuria

PINNALLE

50 g
Kylmäsavuporoleikkelettä
Paahdettuja ruisleipäkuutioita
Ruohosipulia

Näin teet

1

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuullota sipulit öljyssä kattilassa. Hienonna poroleikkeleet ja kääntele sipuleiden kanssa. Ripottele joukkoon jauhot. Kaada kattilaan kuumaa lihalientä vähitellen samalla sekoittaen. Pilko sulatejuusto ja lisää keittoon kerman ja parmesaanijuuston kanssa. Keitä hiljalleen, kunnes juusto on sulanut. Mausta ripauksella pippuria. Tarjoile keitto suikaloitujen poroleikkeleiden, paahdettujen ruisleipäkuutioiden ja hienonnetun ruohosipulin kera.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.9.2013
Muokattu: 19.7.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja13 g52 g
Proteiinia8 g30 g
Rasvaa25 g100 g
Kuituja1 g2 g
Energiaa kj1322 5288
Energiaa kcal316 1263

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Valkosipulinkynsi

  • 1 dl Parmesaaniraastetta

  • Rouhittua mustapippuria

  • Paahdettuja ruisleipäkuutioita

  • Ruohosipulia

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja13 g52 g
Proteiinia8 g30 g
Rasvaa25 g100 g
Kuituja1 g2 g
Energiaa kj1322 5288
Energiaa kcal316 1263

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Valkosipulinkynsi

  • 1 dl Parmesaaniraastetta

  • Rouhittua mustapippuria

  • Paahdettuja ruisleipäkuutioita

  • Ruohosipulia

Resepti
Katri Schröder

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.