Poroisat avokadot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Poroisat avokadot

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Poronliha sopii myös avokadon kanssa. Valmista herkullinen alku- tai iltapala avokadosta, poron kylmäsavupaistista sekä smetanasta tai ranskankermasta makusi mukaan. Koristele halutessasi yrteillä, vaikkapa persiljalla, ja tarjoile heti. Katso myös video avokadon käsittelystä!

Ainekset

2 kpl
Kypsää avokadoa
100 g
Poron kylmäsavupaistia
120 g
Smetanaa tai ranskankermaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Halkaise avokadot, poista kivet ja lusikoi hedelmäliha kulhoon. Soseuta se. Hienonna poro ja sekoita avokadon joukkoon. Lisää smetana ja sekoita. Lusikoi täytettä avokadon puolikkaille ja tarjoa heti.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.10.2007
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.