Poroisat avokadot - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Poroisat avokadot

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Poronliha sopii myös avokadon kanssa. Valmista herkullinen alku- tai iltapala avokadosta, poron kylmäsavupaistista sekä smetanasta tai ranskankermasta makusi mukaan. Koristele halutessasi yrteillä, vaikkapa persiljalla, ja tarjoile heti. Katso myös video avokadon käsittelystä!
Jaa Somessa

Ainekset

2 kpl
Kypsää avokadoa
100 g
Poron kylmäsavupaistia
120 g
Smetanaa tai ranskankermaa

Näin teet

1

Halkaise avokadot, poista kivet ja lusikoi hedelmäliha kulhoon. Soseuta se. Hienonna poro ja sekoita avokadon joukkoon. Lisää smetana ja sekoita. Lusikoi täytettä avokadon puolikkaille ja tarjoa heti.

Resepti
Krista Niiniharju
Kuvat
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.10.2007
Muokattu: 15.5.2019