Poroisat avokadot
15 min

Nappaa talteen!
Poronliha sopii myös avokadon kanssa. Valmista herkullinen alku- tai iltapala avokadosta, poron kylmäsavupaistista sekä smetanasta tai ranskankermasta makusi mukaan. Koristele halutessasi yrteillä, vaikkapa persiljalla, ja tarjoile heti. Katso myös video avokadon käsittelystä!
| 2 kpl | kypsää avokadoa |
| 100 g | poron kylmäsavupaistia |
| 120 g | smetanaa tai ranskankermaa |
- 1.
Halkaise avokadot, poista kivet ja lusikoi hedelmäliha kulhoon. Soseuta se. Hienonna poro ja sekoita avokadon joukkoon. Lisää smetana ja sekoita. Lusikoi täytettä avokadon puolikkaille ja tarjoa heti.
Poroisat avokadot
Poronliha sopii myös avokadon kanssa. Valmista herkullinen alku- tai iltapala avokadosta, poron kylmäsavupaistista sekä smetanasta tai ranskankermasta makusi mukaan. Koristele halutessasi yrteillä, vaikkapa persiljalla, ja tarjoile heti. Katso myös video avokadon käsittelystä!
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 kpl | kypsää avokadoa |
| 100 g | poron kylmäsavupaistia |
| 120 g | smetanaa tai ranskankermaa |
Valmistus
- 1
Halkaise avokadot, poista kivet ja lusikoi hedelmäliha kulhoon. Soseuta se. Hienonna poro ja sekoita avokadon joukkoon. Lisää smetana ja sekoita. Lusikoi täytettä avokadon puolikkaille ja tarjoa heti.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 2.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä












