Porsaan fileepihvit ja maissisalsa | Pihvit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Porsaan fileepihvit ja maissisalsa

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
Marinoitua porsaan fileepihviä

maissisalsa:

1 kpl
Pakastemaissia
2 kpl
Tomaattia
20 kpl
Vihreää oliivia
3 kpl
Sipulin vartta tai ruohosipulia
1 rkl
Sitruunamehua
2 rkl
Oliiviöljyä
Suolaa
Musta- tai cayennenpippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sulata maissi ja pilko tomaatit, oliivit sekä sipulinvarret. Yhdistä ainekset ja mausta. Grillaa pihvit kypsiksi ja tarjoa lisänä maissisalsaa ja keitettyjä perunoita tai riisiä.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 19.5.2011
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.