Porsaan grillileikkeet ja sipulit | Pihvit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Porsaan grillileikkeet ja sipulit

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

8 kpl
Porsaan ulkofileetä tai porsaankyljystä
2 rkl
Öljyä
2 - 3 kpl
Balsamiviinietikkaa
Suolaa ja mustapippuria
Rosmariinia halutessasi
4 - 8 kpl
Kesäsipulia
Vettä, suolaa

lisäksi:

Tomaattinen valmiskastike, esim. pastakastike

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Lämmitä lihat huoneenlämpöisiksi. Nuiji lihat kevyesti nyrkillä. Leikkaa niiden reunaan muutama poikkiviilto, etteivät ne käpristy kypsymisen aikana.Sekoita öljy ja etikka ja valele lihojen pinnat. Kypsennä kyljyksiä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia, ensin toiselta ja sitten toiselta puolelta. Mausta ne kypsinä.Viipaloi yksi sipuli raakana ja kiehauta loput suolalla maustetussa vedessä puolikypsiksi. Valuta ja grillaa kypsiksi kyljysten kanssa.Tarjoa lisäksi raakoja sipulirenkaita, keitettyjä perunoita ja kiehautettuja kasviksia, esim. sokeriherneitä.

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 15.2.2007
Muokattu: 13.2.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.