Porsaan sisäfilee - Yhteishyvä

Porsaan sisäfilee

Porsaan sisäfilee
Annokset
6
Valmistusaika
Useita tunteja
Uunin lämpötila
150°C
Maukas porsaan sisäfilee valmistuu tällä reseptillä!
Jaa Somessa

Ainekset

2 kpl
Porsaan sisäfileetä (á n. 500 g)
2 tl
Suolaa
1/2 tl
Mustapippuria
3/4 dl
Aprikoosimarmeladia
3 rkl
Voimakasta sinappia

KASTIKE:

2 1/2 dl
Kasvisrasvasekoitetta
Paistoliemi
1 rkl
Soijakastiketta
1 rkl
Sinappia
1/2 dl
Aprikoosimarmeladia
3 rkl
Maissisuurustetta ruskeille kastikkeille

Näin teet

1

Liha:

Poista fileistä kalvot. Kuumenna paistinpannu tai parila. Paista fileetä pannulla, kääntäen siten, että joka puolelle tulee paistopinta. Mausta fileet suolalla ja mustapippurirouheella. Sekoita sinappi aprikoosimarmeladiin. Levitä seos fileiden pinnalle. Työnnä paistomittari paksuimpaan kohtaan ja paista 150 asteessa, kunnes lihan sisälämpö on 80 astetta (noin tunti). Kääri fileet folioon ja anna niiden vetäytyä 10 min. Leikkaa viipaleiksi ja tarjoile kasvisten, perunoiden tai perunasoseen kanssa.

2 kpl
Porsaan sisäfileetä (á n. 500 g)
2 tl
Suolaa
1/2 tl
Mustapippuria
3 rkl
Voimakasta sinappia
3/4 dl
Aprikoosimarmeladia
2

Kastike:

Sekoita kaikki aineet suurustetta lukuun ottamatta kattilassa. Kuumenna ja anna kiehahtaa. Lisää suuruste hyvin sekoittaen kiehuvaan kastikkeeseen. Anna kiehua minuutin ajan ja kaada kastike tarjoiluastiaan.

1/2 dl
Aprikoosimarmeladia
2 1/2 dl
Kasvisrasvasekoitetta
Paistoliemi
1 rkl
Soijakastiketta
1 rkl
Sinappia
3 rkl
Maissisuurustetta ruskeille kastikkeille
Resepti
Minna Saarni
Kuvat
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.2.2006
Muokattu: 4.1.2019
Jaa Somessa