Porsaan uunifilee ja uunisipulit - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Porsaan uunifilee ja uunisipulit

???
Annokset
6
Jaa Somessa

Ainekset

2 kpl
Punasipulia
2 kpl
Sipulia
3 kpl
Valkosipulia
2 rkl
Öljyä
1 rkl
Hunajaa
1 rkl
Sinappia
1 rkl
Balsamiviinietikkaa
1 kg
Maustettua porsaan ulkofileetä
2 kpl
Omenaa

Näin teet

1

Kuori sipulit. Leikkaa ne neljään lohkoon. Halkaise valkosipulit. Sekoita öljy, hunaja, sinappi, balsamiviinietikka ja sipulit. Työnnä paistomittari fileeseen, kypsennä 125 °C:ssa noin 1 1/2 tuntia tai kunnes lihan sisälämpö on 75-80°. Nosta sipulit lihan kanssa vuokaan, kun paistoaikaa on jäljellä tunti. Pese ja lohko omenat, poista siemenet. Lisää omenat vuokaan, kun paistoaikaa on jäljellä 20 minuuttia.

Koostaja
Yhteishyvä
Kuvat
SOK
Julkaistu: 14.10.2013
Muokattu: 17.5.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja7 g41 g
Proteiinia32 g192 g
Rasvaa27 g162 g
Kuituja1 g6 g
Energiaa kj1674 10044
Energiaa kcal400 2399

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Valkosipulia

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja7 g41 g
Proteiinia32 g192 g
Rasvaa27 g162 g
Kuituja1 g6 g
Energiaa kj1674 10044
Energiaa kcal400 2399

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Valkosipulia

Koostaja
Yhteishyvä
Kuvat
SOK

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.