Porsaan uunifilee ja uunisipulit

Ainekset (6 annosta)

MääräAinesosa
2 kplpunasipulia
2 kplsipulia
3 kplvalkosipulia
2 rklöljyä
1 rklhunajaa
1 rklsinappia
1 rklbalsamiviinietikkaa
1 kgmaustettua porsaan ulkofileetä
2 kplomenaa

Valmistus

  1. 1

    Kuori sipulit. Leikkaa ne neljään lohkoon. Halkaise valkosipulit. Sekoita öljy, hunaja, sinappi, balsamiviinietikka ja sipulit. Työnnä paistomittari fileeseen, kypsennä 125 °C:ssa noin 1 1/2 tuntia tai kunnes lihan sisälämpö on 75-80°. Nosta sipulit lihan kanssa vuokaan, kun paistoaikaa on jäljellä tunti. Pese ja lohko omenat, poista siemenet. Lisää omenat vuokaan, kun paistoaikaa on jäljellä 20 minuuttia.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: Valkosipulia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä