Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Porsaan uunifilee ja uunisipulit

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

2 kpl
Punasipulia
2 kpl
Sipulia
3 kpl
Valkosipulia
2 rkl
Öljyä
1 rkl
Hunajaa
1 rkl
Sinappia
1 rkl
Balsamiviinietikkaa
1 kg
Maustettua porsaan ulkofileetä
2 kpl
Omenaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori sipulit. Leikkaa ne neljään lohkoon. Halkaise valkosipulit. Sekoita öljy, hunaja, sinappi, balsamiviinietikka ja sipulit. Työnnä paistomittari fileeseen, kypsennä 125 °C:ssa noin 1 1/2 tuntia tai kunnes lihan sisälämpö on 75-80°. Nosta sipulit lihan kanssa vuokaan, kun paistoaikaa on jäljellä tunti. Pese ja lohko omenat, poista siemenet. Lisää omenat vuokaan, kun paistoaikaa on jäljellä 20 minuuttia.

Miltä maistui?
Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 14.10.2013
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

400

1674

27,0 g

8,2 g

6,8 g

6,8 g

1,0 g

32,0 g

0,4 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Valkosipulia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli