Kuori sipulit. Leikkaa ne neljään lohkoon. Halkaise valkosipulit. Sekoita öljy, hunaja, sinappi, balsamiviinietikka ja sipulit. Työnnä paistomittari fileeseen, kypsennä 125 °C:ssa noin 1 1/2 tuntia tai kunnes lihan sisälämpö on 75-80°. Nosta sipulit lihan kanssa vuokaan, kun paistoaikaa on jäljellä tunti. Pese ja lohko omenat, poista siemenet. Lisää omenat vuokaan, kun paistoaikaa on jäljellä 20 minuuttia.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1674
400
27,0 g
8,2 g
6,8 g
6,8 g
1,0 g
32,0 g
0,4 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli