Porsaan uunifilee ja uunisipulit
Ainekset
Valmistus
Kuori sipulit. Leikkaa ne neljään lohkoon. Halkaise valkosipulit. Sekoita öljy, hunaja, sinappi, balsamiviinietikka ja sipulit. Työnnä paistomittari fileeseen, kypsennä 125 °C:ssa noin 1 1/2 tuntia tai kunnes lihan sisälämpö on 75-80°. Nosta sipulit lihan kanssa vuokaan, kun paistoaikaa on jäljellä tunti. Pese ja lohko omenat, poista siemenet. Lisää omenat vuokaan, kun paistoaikaa on jäljellä 20 minuuttia.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
421
1764
27,5 g
8,2 g
8,7 g
8,7 g
4,2 g
33,5 g
0,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli