Porsaan uunifilee ja uunisipulit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Porsaan uunifilee ja uunisipulit

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

2 kpl
Punasipulia
2 kpl
Sipulia
3 kpl
Valkosipulia
2 rkl
Öljyä
1 rkl
Hunajaa
1 rkl
Sinappia
1 rkl
Balsamiviinietikkaa
1 kg
Maustettua porsaan ulkofileetä
2 kpl
Omenaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Kuori sipulit. Leikkaa ne neljään lohkoon. Halkaise valkosipulit. Sekoita öljy, hunaja, sinappi, balsamiviinietikka ja sipulit. Työnnä paistomittari fileeseen, kypsennä 125 °C:ssa noin 1 1/2 tuntia tai kunnes lihan sisälämpö on 75-80°. Nosta sipulit lihan kanssa vuokaan, kun paistoaikaa on jäljellä tunti. Pese ja lohko omenat, poista siemenet. Lisää omenat vuokaan, kun paistoaikaa on jäljellä 20 minuuttia.

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 14.10.2013
Muokattu: 13.2.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1674

400

27,0 g

8,2 g

6,8 g

6,8 g

1,0 g

32,0 g

0,4 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Valkosipulia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli