Possu-kasvispata | Pataruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Possu-kasvispata

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

500 g
Porsaan suikaleleihaa
1/2 rkl
Öljyä
2 kpl
Porkkanaa
75 g
Juuriselleriä
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1/2 kpl
Purjoa
1 rkl
Öljyä
1 1/2 rkl
Soijakastiketta
1 tl
Suolaa
1/2 tl
Mustapippuria
3 dl
Kasvislientä
1 kpl
Punainen paprika
1 rkl
Kastikesuurustetta
500 g
Kiinankaalia
1 rkl
Raastettua inkivääriä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Ruskista lihasuikaleet kuumassa öljyssä pannulla, vokissa tai padassa. Siirrä lihat kulhoon. Kuori porkkanat ja selleri. Leikkaa juurekset, kiinankaali ja paprika suikaleiksi. Kuori ja hienonna sipulit sekä halkaistu ja huuhdottu purjo. Kuullota öljyssä sipulit, purjo ja juuressuikaleet. Lisää joukkoon raastettu inkivääri, mausteet, kasvisliemi ja lihasuikaleet. Anna hautua kannen alla noin 15 minuuttia. Lisää paprika ja kiinankaali. Ripottele joukkoon suuruste. Keitä sekoitaen muutama minuutti. Padan lisäkkeeksi sopii esim. basmatiriisi.

0805

0805

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 23.7.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.