Possu-kasvispata

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
500 gporsaan suikaleleihaa
1/2 rklöljyä
2 kplporkkanaa
75 gjuuriselleriä
1 kplsipuli
2 kplvalkosipulinkynttä
1/2 kplpurjoa
1 rklöljyä
1 1/2 rklsoijakastiketta
1 tlsuolaa
1/2 tlmustapippuria
3 dlkasvislientä
1 kplpunainen paprika
1 rklkastikesuurustetta
500 gkiinankaalia
1 rklraastettua inkivääriä

Valmistus

  1. 1

    Ruskista lihasuikaleet kuumassa öljyssä pannulla, vokissa tai padassa. Siirrä lihat kulhoon. Kuori porkkanat ja selleri. Leikkaa juurekset, kiinankaali ja paprika suikaleiksi. Kuori ja hienonna sipulit sekä halkaistu ja huuhdottu purjo. Kuullota öljyssä sipulit, purjo ja juuressuikaleet. Lisää joukkoon raastettu inkivääri, mausteet, kasvisliemi ja lihasuikaleet. Anna hautua kannen alla noin 15 minuuttia. Lisää paprika ja kiinankaali. Ripottele joukkoon suuruste. Keitä sekoitaen muutama minuutti. Padan lisäkkeeksi sopii esim. basmatiriisi.

    0805

    0805

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä