Possu-porkkanavokki - Yhteishyvä

Possu-porkkanavokki

???
Annokset
4
Jaa Somessa

Ainekset

400 g
Porsaanlihasuikaleita
1 rkl
Öljyä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
3 kpl
Porkkanaa
1 kpl
Sipuli
Pieni pala tuoretta inkivääriä
2 rkl
Makeaa soijakastiketta
2 tl
Fariinisokeria
Suolaa
1 dl
Vettä

LISÄKSI:

Nuudeleita

Näin teet

1

Ruskista lihat vokkipannulla tai isossa paistokasarissa ja kypsennä lähes kypsiksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Kuori ja leikkaa porkkanat ohuiksi tikuiksi. Suikaloi sipuli ja raasta inkivääri. Lisää sipulit, porkkanat ja inkivääriraaste pannulle ja kääntele, kunnes porkkanat hieman kypsyvät. Mausta seos soijalla, fariinisokerilla ja ripauksella suolaa. Lisää pannulle vesi ja kiehauta ainekset. Tarjoile lisänä nuudeleita.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.7.2009
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa