Possu-porkkanavokki | Wokit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Possu-porkkanavokki

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

400 g
Porsaanlihasuikaleita
1 rkl
Öljyä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
3 kpl
Porkkanaa
1 kpl
Sipuli
Pieni pala tuoretta inkivääriä
2 rkl
Makeaa soijakastiketta
2 tl
Fariinisokeria
Suolaa
1 dl
Vettä

lisäksi:

Nuudeleita

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Ruskista lihat vokkipannulla tai isossa paistokasarissa ja kypsennä lähes kypsiksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Kuori ja leikkaa porkkanat ohuiksi tikuiksi. Suikaloi sipuli ja raasta inkivääri. Lisää sipulit, porkkanat ja inkivääriraaste pannulle ja kääntele, kunnes porkkanat hieman kypsyvät. Mausta seos soijalla, fariinisokerilla ja ripauksella suolaa. Lisää pannulle vesi ja kiehauta ainekset. Tarjoile lisänä nuudeleita.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.7.2009
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.