Possu-porkkanavokki

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
400 gporsaanlihasuikaleita
1 rklöljyä
suolaa
rouhittua mustapippuria
3 kplporkkanaa
1 kplsipuli
pieni pala tuoretta inkivääriä
2 rklmakeaa soijakastiketta
2 tlfariinisokeria
suolaa
1 dlvettä

Lisäksi:

nuudeleita

Valmistus

  1. 1

    Ruskista lihat vokkipannulla tai isossa paistokasarissa ja kypsennä lähes kypsiksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Kuori ja leikkaa porkkanat ohuiksi tikuiksi. Suikaloi sipuli ja raasta inkivääri. Lisää sipulit, porkkanat ja inkivääriraaste pannulle ja kääntele, kunnes porkkanat hieman kypsyvät. Mausta seos soijalla, fariinisokerilla ja ripauksella suolaa. Lisää pannulle vesi ja kiehauta ainekset. Tarjoile lisänä nuudeleita.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä