Sekoita kaurahiutaleiden joukkoon vesi tai kerma ja anna turvota hetki. Lisää loput ainekset ja sekoita taikinaksi. Levitä murekeseos kostutetulle työlaudalle tai leivinpaperille 30 x 20 sentin kokoiseksi levyksi. Jaa levy veitsellä kahdeksaan palaan. Pese omena, poista siemenkota ja lohko omena. Pane jokaiselle murekepalalle omenanlohko ja sirottele päälle currya. Kääri taikinan pala omenan ympärille kääryleeksi. Paista kääryleet pannussa kullanruskeiksi. Voit myös ruskistaa kääryleiden pinnan pannussa öljytilkassa ja panna jälkikypsymään 200-asteiseen uuniin noin 15 minuutiksi. Tarjoa lisänä perunoita tai juuressosetta ja salaattia.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.