Leikkaa liha parin sentin kuutioiksi. Pane lihapalat muovipussiin. Sekoita marinadiainekset keskenään ja kaada liemi lihapaloille. Sulje pussi ja anna maustua noin 3 tuntia. Valuta lihapalat limestä ja pujota ne kylmässä vedessä liotettuihin bambugrillivartaisiin vuorotellen paprikapalojen kanssa. Halutessasi voit lisätä vartaisiin myös kuorittuja valkosipulinkynsiä. Grillaa vartaita hyvällä lämmöllä välillä käännellen ja marinadilla sivellen, kunnes liha on täysin kypsää.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
238
999
13,5 g
4,8 g
8,8 g
7,8 g
0,5 g
19,8 g
2,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulin kynsiä, halutessasi,
Tähtianista,
1 rkl Raastettua inkivääriä,
Viipaloitu valkosipulinkynsi,
1 rkl Tomaattipyreetä,
1 tl Chilirouhetta,
0,5 tl Mustapippuria,
0,5 tl Suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli