Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Possuvartaat

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

300 - 400 g
Possun kasleria
1 kpl
Punainen paprika
Valkosipulin kynsiä, halutessasi

Marinadi

1/2 dl
Soijaa
2 rkl
Fariinisokeria
2 rkl
Punaviinietikkaa
1 - 2 kpl
Tähtianista
1 rkl
Raastettua inkivääriä
1 kpl
Viipaloitu valkosipulinkynsi
1 rkl
Tomaattipyreetä
1 tl
Chilirouhetta
1/2 tl
Mustapippuria
1/2 tl
Suolaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Leikkaa liha parin sentin kuutioiksi. Pane lihapalat muovipussiin. Sekoita marinadiainekset keskenään ja kaada liemi lihapaloille. Sulje pussi ja anna maustua noin 3 tuntia. Valuta lihapalat limestä ja pujota ne kylmässä vedessä liotettuihin bambugrillivartaisiin vuorotellen paprikapalojen kanssa. Halutessasi voit lisätä vartaisiin myös kuorittuja valkosipulinkynsiä. Grillaa vartaita hyvällä lämmöllä välillä käännellen ja marinadilla sivellen, kunnes liha on täysin kypsää.

Miltä maistui?
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 7.7.2014
|
Muokattu: 24.5.2021

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

238

999

13,5 g

4,8 g

8,8 g

7,8 g

0,5 g

19,8 g

2,4 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Valkosipulin kynsiä, halutessasi,

Tähtianista,

1 rkl Raastettua inkivääriä,

Viipaloitu valkosipulinkynsi,

1 rkl Tomaattipyreetä,

1 tl Chilirouhetta,

0,5 tl Mustapippuria,

0,5 tl Suolaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli