Leikkaa liha parin sentin kuutioiksi. Pane lihapalat muovipussiin. Sekoita marinadiainekset keskenään ja kaada liemi lihapaloille. Sulje pussi ja anna maustua noin 3 tuntia. Valuta lihapalat limestä ja pujota ne kylmässä vedessä liotettuihin bambugrillivartaisiin vuorotellen paprikapalojen kanssa. Halutessasi voit lisätä vartaisiin myös kuorittuja valkosipulinkynsiä. Grillaa vartaita hyvällä lämmöllä välillä käännellen ja marinadilla sivellen, kunnes liha on täysin kypsää.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
999
238
13,5 g
4,8 g
8,8 g
7,8 g
0,5 g
19,8 g
2,4 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulin kynsiä, halutessasi,
Tähtianista,
1 rkl Raastettua inkivääriä,
Viipaloitu valkosipulinkynsi,
1 rkl Tomaattipyreetä,
1 tl Chilirouhetta,
0,5 tl Mustapippuria,
0,5 tl Suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli