Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Punainen kaalikeitto

Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ainekset

400 g
Punakaalia
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
3 kpl
Keskikokoista etikkapunajuurta
1 rkl
Öljyä
Pala tuoretta inkivääriä
1 rkl
Punaviinietikkaa
7 dl
Kasvislientä
1 kpl
Laakerinlehti
1 rkl
Sokeria
1 tl
Timjami
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Lisäksi

Piparjuurituorejuustoa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Suikaloi kaali, kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Suikaloi tai raasta punajuuret. Kuullota kasvikset ja raastettu inkivääri öljyssä kattilassa. Lisää etikka, kasvisliemi, laakerinlehti, sokeri ja timjami. Hauduta kannen alla noin tunti. Poista laakerinlehti ja mausta keitto suolalla ja pippurilla. Tarjoile piparjuurituorejuuston kera.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.9.2013
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

191

797

9,5 g

1,5 g

18,0 g

17,0 g

5,5 g

4,5 g

5,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Valkosipulinkynsi,

Pala tuoretta inkivääriä,

Laakerinlehti,

1 tl Timjami,

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria,

Piparjuurituorejuustoa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli