Punainen kaalikeitto - Yhteishyvä

Punainen kaalikeitto

Annokset
2
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

400 g
Punakaalia
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
3 kpl
Keskikokoista etikkapunajuurta
1 rkl
Öljyä
Pala tuoretta inkivääriä
1 rkl
Punaviinietikkaa
7 dl
Kasvislientä
1 kpl
Laakerinlehti
1 rkl
Sokeria
1 tl
Timjami
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

LISÄKSI

Piparjuurituorejuustoa

Näin teet

1

Suikaloi kaali, kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Suikaloi tai raasta punajuuret. Kuullota kasvikset ja raastettu inkivääri öljyssä kattilassa. Lisää etikka, kasvisliemi, laakerinlehti, sokeri ja timjami. Hauduta kannen alla noin tunti. Poista laakerinlehti ja mausta keitto suolalla ja pippurilla. Tarjoile piparjuurituorejuuston kera.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.9.2013
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja18 g36 g
Proteiinia5 g9 g
Rasvaa10 g19 g
Kuituja6 g11 g
Energiaa kj797 1594
Energiaa kcal191 381

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Valkosipulinkynsi

  • Pala tuoretta inkivääriä

  • Laakerinlehti

  • 1 tl Timjami

  • Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

  • Piparjuurituorejuustoa

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja18 g36 g
Proteiinia5 g9 g
Rasvaa10 g19 g
Kuituja6 g11 g
Energiaa kj797 1594
Energiaa kcal191 381

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Valkosipulinkynsi

  • Pala tuoretta inkivääriä

  • Laakerinlehti

  • 1 tl Timjami

  • Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

  • Piparjuurituorejuustoa

Resepti
Katri Schröder

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.