Punajuuri-jauhelihapizza
4 Annosta
|| Munaton
Nappaa talteen!
| 1 kpl | annos pizzataikinaa tai valmis pizzapohja |
| Täyte: | |
|---|---|
| 5 kpl | säilykepunajuurta |
| 1 kpl | iso sipuli |
| 300 g | jauhelihaa |
| 120 g | ranskankermaa |
| 1 1/2 rkl | pizzamaustetta |
| suolaa | |
| 2 dl | aurajuustomurua |
- 1.
Raasta punajuuret ja silppua sipuli. Ruskista jauheliha pannussa ja lisää silputtu sipuli. Paista vielä hetki ja nosta pannu levyltä. Lisää punajuuriraaste, ranskankerma ja mausteet ja aurajuusto joukkoon. Levitä seos pitsapohjalle ja paista 225 asteessa noin 15-20 minuuttia.
Punajuuri-jauhelihapizza
Arvostele resepti
4 Annosta
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | annos pizzataikinaa tai valmis pizzapohja |
Täyte: | |
| 5 kpl | säilykepunajuurta |
| 1 kpl | iso sipuli |
| 300 g | jauhelihaa |
| 120 g | ranskankermaa |
| 1 1/2 rkl | pizzamaustetta |
| suolaa | |
| 2 dl | aurajuustomurua |
Valmistus
- 1
Raasta punajuuret ja silppua sipuli. Ruskista jauheliha pannussa ja lisää silputtu sipuli. Paista vielä hetki ja nosta pannu levyltä. Lisää punajuuriraaste, ranskankerma ja mausteet ja aurajuusto joukkoon. Levitä seos pitsapohjalle ja paista 225 asteessa noin 15-20 minuuttia.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























