Punajuuri-jauhelihapizza | Pizzat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Punajuuri-jauhelihapizza

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

1 kpl
Annos pizzataikinaa tai valmis pizzapohja

täyte:

5 kpl
Säilykepunajuurta
1 kpl
Iso sipuli
300 g
Jauhelihaa
120 g
Ranskankermaa
1 1/2 rkl
Pizzamaustetta
Suolaa
2 dl
Aurajuustomurua

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Raasta punajuuret ja silppua sipuli. Ruskista jauheliha pannussa ja lisää silputtu sipuli. Paista vielä hetki ja nosta pannu levyltä. Lisää punajuuriraaste, ranskankerma ja mausteet ja aurajuusto joukkoon. Levitä seos pitsapohjalle ja paista 225 asteessa noin 15-20 minuuttia.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 8.1.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.