Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Punajuuri-jauhelihapizza

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Annos pizzataikinaa tai valmis pizzapohja

Täyte:

5 kpl
Säilykepunajuurta
1 kpl
Iso sipuli
300 g
Jauhelihaa
120 g
Ranskankermaa
1 1/2 rkl
Pizzamaustetta
Suolaa
2 dl
Aurajuustomurua

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Raasta punajuuret ja silppua sipuli. Ruskista jauheliha pannussa ja lisää silputtu sipuli. Paista vielä hetki ja nosta pannu levyltä. Lisää punajuuriraaste, ranskankerma ja mausteet ja aurajuusto joukkoon. Levitä seos pitsapohjalle ja paista 225 asteessa noin 15-20 minuuttia.

Miltä maistui?
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 8.1.2005
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.