Kuori ja leikkaa punajuuret ja perunat ohuiksi viipaleiksi. Voitele pitkänomainen 1 1/2 litran teflonvuoka tai käytä silikonivuokaa. Sekoita munat, kerma ja mausteet. Lado punajuuri- ja perunaviipaleet sekä sinihomejuustomuru kerroksittain vuokaan. Kaada muna-kermaseosta väliin. Jätä pinnalle punajuurikerros. Painele paistosta tiiviimmäksi. Lisää muutama voinokare pinnalle ja kypsennä 200-asteisen uunin keskitasolla noin tunnin ajan. Peitä tarvittaessa foliolla. Anna paistoksen vetäytyä hyvin, kumoa halutessasi.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
244
1020
15,2 g
8,7 g
15,2 g
8,8 g
3,5 g
9,8 g
0,9 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Suolaa,
Rouhittua mustapippuria,
1 tl Rakuunaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli