Punajuuridippi

Arvostele resepti
1 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
400 gpunajuuria
1 tljauhettua juustokuminaa
1 rklsitruunamehua
2 rklhienonnettua basilikaa
1 1/2 - 2 dlturkkilaista jogurttia
suolaa
rouhittua mustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Keitä kokonaiset punajuuret kuorineen kypsiksi. Kuori jäähtyneet punajuuret. Nosta punajuuret muiden ainesten kanssa teholeikkuriin ja soseuta ne. Käytä kasvisten dippikastikkeena tai leivän levitteenä.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 1 tl Jauhettua juustokuminaa, Suolaa, Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
23.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä