Punajuuripurilaiset | Pihvit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Punajuuripurilaiset

Fork and knife
8 Kappaletta
Fork and knife
8 Kappaletta

Ainekset

1 kpl
Sipulikeittoaineksia
200 g
Kevytkermaviiliä
1 dl
Korppujauhoja
2 dl
Raastettuja etikkapiunajuuria
400 g
Jauhelihaa
1 kpl
Kananmuna

lisäksi:

Hampurilaissämpylöitä
Hampurilaiskastiketta
Salaattia
Tomaattia
Kapriksia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Sekoita sipulikeittoainekset, kermaviili ja korppujauhot kulhossa keskenään. Anna turvota muutama minuutti. Valuta ja raasta etikkapunajuuret. Lisää punajuuret, jauheliha ja kananmuna mureketaikinaan ja vaivaa tasaiseksi. Painele massasta kostutetuin sormin pihvejä leivinpaperin päälle uunipellille. Kypsennä uunin keskiosassa noin 20 minuuttia. Grillaa/kuumenna sämpylät nopeasti. Täytä punajuuripihveillä ja muilla haluamillasi täytteillä.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 23.7.2008
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.