Punajuuripurilaiset

Arvostele resepti
8 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
1 kplsipulikeittoaineksia
200 gkevytkermaviiliä
1 dlkorppujauhoja
2 dlraastettuja etikkapiunajuuria
400 gjauhelihaa
1 kplkananmuna

Lisäksi:

hampurilaissämpylöitä
hampurilaiskastiketta
salaattia
tomaattia
kapriksia

Valmistus

  1. 1

    Kuumenna uuni 225 asteeseen. Sekoita sipulikeittoainekset, kermaviili ja korppujauhot kulhossa keskenään. Anna turvota muutama minuutti. Valuta ja raasta etikkapunajuuret. Lisää punajuuret, jauheliha ja kananmuna mureketaikinaan ja vaivaa tasaiseksi. Painele massasta kostutetuin sormin pihvejä leivinpaperin päälle uunipellille. Kypsennä uunin keskiosassa noin 20 minuuttia. Grillaa/kuumenna sämpylät nopeasti. Täytä punajuuripihveillä ja muilla haluamillasi täytteillä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
SOK
23.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä