Punajuuripurilaiset

Nappaa talteen!
| 1 kpl | sipulikeittoaineksia |
| 200 g | kevytkermaviiliä |
| 1 dl | korppujauhoja |
| 2 dl | raastettuja etikkapiunajuuria |
| 400 g | jauhelihaa |
| 1 kpl | kananmuna |
| Lisäksi: | |
|---|---|
| hampurilaissämpylöitä | |
| hampurilaiskastiketta | |
| salaattia | |
| tomaattia | |
| kapriksia | |
- 1.
Kuumenna uuni 225 asteeseen. Sekoita sipulikeittoainekset, kermaviili ja korppujauhot kulhossa keskenään. Anna turvota muutama minuutti. Valuta ja raasta etikkapunajuuret. Lisää punajuuret, jauheliha ja kananmuna mureketaikinaan ja vaivaa tasaiseksi. Painele massasta kostutetuin sormin pihvejä leivinpaperin päälle uunipellille. Kypsennä uunin keskiosassa noin 20 minuuttia. Grillaa/kuumenna sämpylät nopeasti. Täytä punajuuripihveillä ja muilla haluamillasi täytteillä.
Punajuuripurilaiset
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | sipulikeittoaineksia |
| 200 g | kevytkermaviiliä |
| 1 dl | korppujauhoja |
| 2 dl | raastettuja etikkapiunajuuria |
| 400 g | jauhelihaa |
| 1 kpl | kananmuna |
Lisäksi: | |
| hampurilaissämpylöitä | |
| hampurilaiskastiketta | |
| salaattia | |
| tomaattia | |
| kapriksia | |
Valmistus
- 1
Kuumenna uuni 225 asteeseen. Sekoita sipulikeittoainekset, kermaviili ja korppujauhot kulhossa keskenään. Anna turvota muutama minuutti. Valuta ja raasta etikkapunajuuret. Lisää punajuuret, jauheliha ja kananmuna mureketaikinaan ja vaivaa tasaiseksi. Painele massasta kostutetuin sormin pihvejä leivinpaperin päälle uunipellille. Kypsennä uunin keskiosassa noin 20 minuuttia. Grillaa/kuumenna sämpylät nopeasti. Täytä punajuuripihveillä ja muilla haluamillasi täytteillä.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























