Punasipulichutney | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Punasipulichutney

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

4 - 5 kpl
Punasipulia
2 dl
Punakaalia raastettuna
Tilkka öljyä
2 kpl
Omenaa kuorittuna ja pieninä paloina
1 dl
Vettä
1 dl
Sokeria
1/2 tl
Suolaa
5 kpl
Kokonaista mausteneilikkaa
2 1/2 rkl
Valkoviinietikkaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja pilko punasipulit pieneksi. Pane kattilaan punasipulisilppu, punakaaliraaste ja tilkka öljyä ja kuullota seosta miedolla lämmöllä, kunnes kasvikset ovat pehmenneet. Lisää loput aineksista, etikkaa lukuun ottamatta ja anna kiehua hiljalleen kannen alla, kunnes seos on pehmeää. Lisää viinietikka ja kiehauta seos. Poista mausteneilikat.

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 30.1.2007
Muokattu: 13.2.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.