Punasipulihilloke | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Punasipulihilloke

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

1 kg
Punasipuleita

liemi

2 dl
Väkiviinaetikkaa
2 dl
Sokeria
3 dl
Vettä
2 rkl
Viipaloitua tuoretta inkivääriä
6 kpl
Kokonaista neilikkaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori sipulit. Kiehauta liemiainekset kattilassa. Lisää sipulit ja keitä kunnes sipulit ovat läpikuultavia ja pehmeitä.Nosta sipulit reikäkauhalla puhtaaseen lasipurkkiin ja kaada liemi päälle. Sulje heti tiiviisti. Siirrä purkki jäähtyneenä jääkaappiin. Anna tekeytyä viileässä muutaman päivän ajan. Tarjoa liharuokien lisäkkeenä, hampurilaisten kera tai noutopöydässä.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 17.8.2011
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.