Kuori ja viipaloi sipulit. Mittaa liemiainekset kattilaan ja kiehauta. Lisää sipulit ja keitä, kunnes sipulit ovat läpikuultavia ja pehmeitä, noin 10 minuuttia.
Nosta sipulit reikäkauhalla puhtaaseen lasipurkkiin ja kaada liemi päälle. Sulje heti tiiviisti ja anna jäähtyä.
Anna tekeytyä viileässä muutaman päivän ajan.
Sipulihilloketta voi valmistaa myös tavallisista keltasipuleista tai kelta- ja punasipulien sekoituksesta.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
55
229
0,1 g
—
11,3 g
10,3 g
1,0 g
0,8 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 rkl viipaloitua tuoretta inkivääriä,
6 kpl kokonaista neilikkaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli