Puolukka-omenachutney

Arvostele resepti
1 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
1 lpuolukkaa
2 kplomenaa
1 dlsuikaloituja kuivattuja luumuja
1/2 dlvettä
4 dlsokeria
2 dlomenaviinietikkaa
1 rklmurskattuja korianterinsiemeniä
1/2 tljauhettua korianteria
1/2 tlsuolaa

Valmistus

  1. 1

    Puhdista puolukat ja siirrä ne kattilaan. Kuori ja lohko omenat ja poista niistä siemenkodat. Kuutioi omenat vielä pienemmiksi paloiksi. Lisää omenat ja kuivatut luumut puolukoiden päälle kattilaan. Lisää vesi ja kuumenna kannen alla, kunnes muodostuu höyryä.Lisää sokeri, etikka ja mausteet. Keitä ilman kantta keskilämmöllä ja välillä sekoitellen, 20–25 minuuttia tai kunnes puolukat ja omenat pehmenevät ja seos on keittynyt hieman kasaan. Tarkista maku.Tölkitä puhtaisiin purkkeihin ja sulje heti kannella. Anna jäähtyä ja siirrä jääkaappiin.Tarjoa lihan, kalan tai kasvisruokien lisäkkeenä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä