Puolukka-omenapiiraat
Ainekset
Valmistus
Liuota kädenlämpöiseen maitoon hiiva sekä suola, sokeri ja kardemumma. Sekoita puolet jauhoista joukkoon ja vatkaa taikinaa voimakkaasti, että syntyy hyvä sitko. Lisää pehmeä rasva sekä loput jauhoista ja alusta taikina tasaiseksi.Leivo taikinasta tanko ja jaa se tasakokoisiin paloihin. Pyörittele palat pulliksi. Nosta pullat pellille leivinpaperin päälle. Anna kohota peitettyinä lämpimässä paikassa.Sekoita smetanan joukkoon muna ja sokeri. Paina kohonneiden pullien keskelle syvennykset esim. juomalasilla tai puusurvimella. Pistele syvennykset haarukalla ja voitele reunat munalla. Jaa smetanaseos tasaisesti syvennyksiin. Nostele päälle viipaloitua omenaa ja ripottele pinnalle puolukoita.Paista piirakat 225 asteessa 10–15 minuuttia.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.