Puolukka-porkkanamarmeladi | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Puolukka-porkkanamarmeladi

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

5 dl
Puolukoita
2 kpl
Porkkanaa
2 rkl
Puristettua appelsiinimehua
2 dl
Hillosokeria
1/2 kpl
Appelsiinin raastettu kuori

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sekoita kattilassa puolukat, hienoksi raastetut porkkanat, mehu ja sokeri. Kuumenna ja keitä noin 10 minuuttia. Kuori pinnalta vaahto. Mausta seos appelsiininkuorella. Kaada marmeladi huolella pestyyn, lämpimään lasipurkkiin. Sulje purkki ja säilytä viileässä.

Resepti:
Katri Shröder
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 26.9.2006
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.