Puolukkavaahto | Puurot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Puolukkavaahto

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

2 dl
Vettä
1 dl
Tavallisia ruisjauhoja
2 1/2 dl
Puolukkasurvosta
Sokeria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Vatkaa jauhot kiehuvaan veteen puuromaiseksi seokseksi. Lisää heti perään puolukkasurvos ja tarpeellinen määrä sokeria. Sekoita ja nosta kattila levyltä.Siirrä puuroseos kattilasta kulhoon ja vatkaa sähkövatkaimella tai yleiskoneella, kunnes puuro jäähtyy ja kuohkeutuu kevyeksi vaahdoksi. Tarjoa vaahto kylmänä.

Resepti:
Pirjo Muurinen
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 15.12.2004
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.