Puolukkavaahto

Arvostele resepti
1 Kappaletta

15 min

Ainekset

MääräAinesosa
2 dlvettä
1 dltavallisia ruisjauhoja
2 1/2 dlpuolukkasurvosta
sokeria

Valmistus

  1. 1

    Vatkaa jauhot kiehuvaan veteen puuromaiseksi seokseksi. Lisää heti perään puolukkasurvos ja tarpeellinen määrä sokeria. Sekoita ja nosta kattila levyltä.Siirrä puuroseos kattilasta kulhoon ja vatkaa sähkövatkaimella tai yleiskoneella, kunnes puuro jäähtyy ja kuohkeutuu kevyeksi vaahdoksi. Tarjoa vaahto kylmänä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
23.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä