Puolukkavaahto - Yhteishyvä

Puolukkavaahto

???
Kappaleita
1
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

2 dl
Vettä
1 dl
Tavallisia ruisjauhoja
2 1/2 dl
Puolukkasurvosta
Sokeria

Näin teet

1

Vatkaa jauhot kiehuvaan veteen puuromaiseksi seokseksi. Lisää heti perään puolukkasurvos ja tarpeellinen määrä sokeria. Sekoita ja nosta kattila levyltä.Siirrä puuroseos kattilasta kulhoon ja vatkaa sähkövatkaimella tai yleiskoneella, kunnes puuro jäähtyy ja kuohkeutuu kevyeksi vaahdoksi. Tarjoa vaahto kylmänä.

Resepti
Pirjo Muurinen
Kuvat
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 15.12.2004
Muokattu: 31.1.2019
Jaa Somessa