Rahkatuorepuuro | Tuorepuurot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Rahkatuorepuuro

Rahkatuorepuuro

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Tuorepuuro tekeytyy jääkaapissa parissa tunnissa – tai voit sen antaa valmistua myös yön yli. Kokeile puuron nesteenä omenamehua ja sekoita lopuksi joukkoon valmista sitruunarahkaa.

Ainekset

2 dl
Siemen-puurohiutaleita
2 dl
Omenamehua
200 g
Sitruunarahkaa
Marjoja

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sekoita puuroainekset mehuun. Anna tekeytyä pari tuntia tai yön yli. Sekoita joukkoon sitruunarahka ja makeuta halutessasi hunajalla tai sokerilla. Tarjoa lisäksi marjoja.

Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.7.2015
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.