Pese ja kuori kesäkurpitsat. Älä jätä yhtään vihreää kuorta mukaan, muuten hillosta ei tule keltaista. Halkaise ja poista pehmeä sisus. Pilko kesäkurpitsat kattilaan. Keitä ne pienessä vesimäärässä kypsiksi noin 10 minuuttia.Pese sitruunat huolellisesti. Raasta niiden kuoret hienolla terällä ja purista niistä mehut. Soseuta keitetyt kesäkurpitsat ja lisää kuumaan soseeseen puristettu sitruunanmehu, raastettu inkivääri ja hillosokeri.Keitä seosta noin 15 minuuttia muutaman kerran sekoittaen. Lisää sitruunankuori seokseen. Täytä pestyt ja uunissa 100:ssa asteessa kuumennetut purkit kuumalla seoksella. Seos hyytyy marmeladiksi jäähtyessä.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.