Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Rakuunamarinoidut porkkanat

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

500 g
Porkkanoita

Marinadi

1 dl
Oliiviöljyä
1 1/2 rkl
Valkoviinietikkaa
2 tl
Sokeria
2 tl
Kuivattua rakuunaa
1/2 tl
Merisuolahiutaleita
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori porkkanat ja leikkaa ne joko vinoittain viipaleiksi tai tikuiksi. Keitä porkkanat vähässä vedessä kypsiksi. Porkkanoihin saa jäädä hieman puruvastusta, joten älä keitä niitä liian pehmeiksi. Siirrä valutetut porkkanat kulhoon. Mittaa marinadin ainekset kattilaan. Kuumenna marinadi, mutta älä keitä. Kaada kuuma marinadi porkkanoiden päälle. Anna jäähtyä ja siirrä jääkaappiin maustumaan muutamaksi tunniksi tai yön yli. Tarjoa kalan tai lihan lisäkkeenä tai salaattiin sekoitettuna.

Miltä maistui?
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.8.2012
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.