Riisipuuro uunissa | Puurot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Riisipuuro uunissa eli riisiuunipuuro

Riisipuuro uunissa

timer-iconUseita tunteja
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Mehevä riisiuunipuuro valmistuu uunissa vain neljästä aineksesta. Tarjoile puuron lisänä kanelia ja sokeria.

Ainekset

Margariinia
1 l
Maitoa
2 dl
Puuroriisiä
1/2 tl
Suolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Voitele iso uunivuoka. Mittaa vuokaan puuroriisi ja suola.

Margariinia
2 dl
Puuroriisiä
1/2 tl
Suolaa
2

Kaada maito päälle ja kypsennä 175 asteessa uunin alimmalla tasolla noin 1 1/2 tuntia.

1 l
Maitoa
3

Tarjoa puuro kanelin, sokerin ja maidon tai luumu- tai marjakeiton kanssa.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 7.12.2018
Muokattu: 23.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.