
Riisipuuro uunissa
Ainekset
Valmistus
Voitele noin 2 litran vetoinen uunivuoka tai neljä annosvuokaa margariinilla. Mittaa maito, riisi ja suola vuokaan.
Kypsennä puuroa 175-asteisen uunin keskitasolla 1 ½ tuntia. Pienille vuoille riittää 1 tunnin kypsennysaika. Sekoita puuroa pari kertaa kypsennyksen aikana.
Tarjoa riisipuuro maidon, kanelin ja sokerin tai marjakeiton kanssa.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
319
1335
8,3 g
4,5 g
47,3 g
15,3 g
1,0 g
12,0 g
1,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli