Rouskuva porkkanalaatikko - Yhteishyvä

Rouskuva porkkanalaatikko

Rouskuva porkkanalaatikko
Annokset
8
Valmistusaika
30 min
Ruokavalio
Appelsiinilla maustettu ja vaahterasiirapilla makeutettu porkkanalaatikko saa rapsakan pinnan kurpitsansiemenistä.
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
(700 g) porkkanalaatikkoa
1 rkl
Vaahterasiirappia
2 tl
Raastettua appelsiinin kuorta
2 rkl
Appelsiinimehua
1 dl
Kurpitsansiemeniä
1 tl
Rypsiöljyä

Näin teet

1

Sekoita porkkanalaatikkoon vaahterasiirappi, appelsiininkuoriraaste ja -mehu.

1 rkl
Vaahterasiirappia
2 rkl
Appelsiinimehua
2 tl
Raastettua appelsiinin kuorta
2

Kääntele kurpitsansiemenet öljyssä.

1 dl
Kurpitsansiemeniä
3

Levitä porkkanalaatikko voideltuun uunivuokaan ja ripottele siemenet pinnalle. Kuumenna 175-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

1 tl
Rypsiöljyä
1 dl
Kurpitsansiemeniä
Resepti
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt
Kaisa Jouhki
Kuvat
Piia Arnould
Julkaistu: 11.11.2018
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja3 g20 g
Proteiinia2 g15 g
Rasvaa5 g41 g
Kuituja1 g4 g
Energiaa kj266 2131
Energiaa kcal64 509

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 rasia (700 g) porkkanalaatikkoa

  • 2 tl Raastettua appelsiinin kuorta

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja3 g20 g
Proteiinia2 g15 g
Rasvaa5 g41 g
Kuituja1 g4 g
Energiaa kj266 2131
Energiaa kcal64 509

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 rasia (700 g) porkkanalaatikkoa

  • 2 tl Raastettua appelsiinin kuorta

Resepti
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt
Kaisa Jouhki

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.