Ruispuolukkapuuro
4 Annosta
|15 min

Nappaa talteen!
| 1 l | vettä |
| 2 dl | puolukkasurvosta |
| 5 dl | ruishiutaleita |
| 1/2 dl | sokeria |
| 1/4 tl | suolaa |
- 1.
Kiehauta vesi ja lisää siihen puolukkasurvos. Sekoita joukkoon ruishiutaleet ja anna puuron kiehua miedolla lämmöllä 5–8 minuuttia. Anna hautua kannen alla hetken aikaa. Mausta puuro sokerilla ja suolalla. Tarjoile lämpimänä tai kylmänä maidon kanssa.
Ruispuolukkapuuro
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 l | vettä |
| 2 dl | puolukkasurvosta |
| 5 dl | ruishiutaleita |
| 1/2 dl | sokeria |
| 1/4 tl | suolaa |
Valmistus
- 1
Kiehauta vesi ja lisää siihen puolukkasurvos. Sekoita joukkoon ruishiutaleet ja anna puuron kiehua miedolla lämmöllä 5–8 minuuttia. Anna hautua kannen alla hetken aikaa. Mausta puuro sokerilla ja suolalla. Tarjoile lämpimänä tai kylmänä maidon kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025
Suosituimmat
- 1.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä
- 2.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Arja Elina hankki airfryerin – Sen jälkeen mikään ei ollut kuin ennen
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Neulotut lapaset – kolme perusohjetta












