Ruispuolukkapuuro | Puurot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Ruispuolukkapuuro

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 l
Vettä
2 dl
Puolukkasurvosta
5 dl
Ruishiutaleita
1/2 dl
Sokeria
1/4 tl
Suolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Kiehauta vesi ja lisää siihen puolukkasurvos. Sekoita joukkoon ruishiutaleet ja anna puuron kiehua miedolla lämmöllä 5–8 minuuttia. Anna hautua kannen alla hetken aikaa. Mausta puuro sokerilla ja suolalla. Tarjoile lämpimänä tai kylmänä maidon kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 25.9.2005
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.