Ruispuolukkapuuro

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 lvettä
2 dlpuolukkasurvosta
5 dlruishiutaleita
1/2 dlsokeria
1/4 tlsuolaa

Valmistus

  1. 1

    Kiehauta vesi ja lisää siihen puolukkasurvos. Sekoita joukkoon ruishiutaleet ja anna puuron kiehua miedolla lämmöllä 5–8 minuuttia. Anna hautua kannen alla hetken aikaa. Mausta puuro sokerilla ja suolalla. Tarjoile lämpimänä tai kylmänä maidon kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä