Rukiinen herukkavispipuuro - Yhteishyvä

Rukiinen herukkavispipuuro

Annokset
4
Jaa Somessa

Ainekset

4 dl
Vettä
1 kpl
Pakastemustaherukoita (200 g)
1 1/2 dl
Ruisjauhoja
1/2 dl
Ruokokidesokeria

Näin teet

1

Kiehauta kattilassa vesi ja lisää joukkoon herukat. Keitä muutama minuutti. Vatkaa joukkoon ruisjauhot. Nosta kattila syrjään. Vatkaa joukkoon sokeri ja nosta jäähtymään. Jäähdyttämistä voit nopeuttaa nostamalla kattilan kylmällä vedellä täytettyyn astiaan. Vatkaa kylmä puuro kuohkeaksi.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 22.1.2013
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja24 g97 g
Proteiinia2 g9 g
Rasvaa1 g3 g
Kuituja4 g14 g
Energiaa kj507 2026
Energiaa kcal121 483

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 4 dl Vettä

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja24 g97 g
Proteiinia2 g9 g
Rasvaa1 g3 g
Kuituja4 g14 g
Energiaa kj507 2026
Energiaa kcal121 483

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 4 dl Vettä

Resepti
Katri Schröder

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.