Rukiinen herukkavispipuuro | Puurot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Rukiinen herukkavispipuuro

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 dl
Vettä
1 kpl
Pakastemustaherukoita (200 g)
1 1/2 dl
Ruisjauhoja
1/2 dl
Ruokokidesokeria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kiehauta kattilassa vesi ja lisää joukkoon herukat. Keitä muutama minuutti. Vatkaa joukkoon ruisjauhot. Nosta kattila syrjään. Vatkaa joukkoon sokeri ja nosta jäähtymään. Jäähdyttämistä voit nopeuttaa nostamalla kattilan kylmällä vedellä täytettyyn astiaan. Vatkaa kylmä puuro kuohkeaksi.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 22.1.2013
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

507

121

0,8 g

24,3 g

12,3 g

3,5 g

2,3 g

0,0 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

4 dl Vettä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli