Ruohosipuli-perunarösti

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Jos pidät röstiperunoista, niin kokeile maustaa röstit ruohosipulilla ja juustolla. Maukkaat ruohosipuli-perunaröstit ovat täydellinen lisuke lihalle, kalalle tai vaikka grilliherkuille. Voit tarjota ne myös alkupalana ranskankerman kanssa.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
4 kplsuurta keitettyä perunaa
2 kplkananmunaa
1/2 dlhienoksi raastettua voimakasta juustoa
1 kplruukku ruohosipulia
1/2 tlsuolaa
rouhittua mustapippuria

Paistamiseen

1 rklmargariinia
1 rklöljyä

Valmistus

  1. 1

    Kuori perunat ja raasta ne karkeaksi. Sekoita perunaraasteeseen kananmunat, juustoraaste, hienoksi silputtu ruohosipuli ja mausteet. Sekoita tasaiseksi.

    MääräAinesosa
    4 kplsuurta keitettyä perunaa
    2 kplkananmunaa
    1/2 dlhienoksi raastettua voimakasta juustoa
    1 kplruukku ruohosipulia
    1/2 tlsuolaa
    rouhittua mustapippuria
  2. 2

    Kuumenna ohukaispannussa margariini ja öljy. Nosta kuhunkin syvennykseen perunaseosta ja paina lastalla ohuemmaksi. Paista keskilämmöllä kauniin väriseksi, noin 3–5 minuuttia puoli.

    MääräAinesosa
    1 rklöljyä
    1 rklmargariinia

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä