Ruohosipuli-perunarösti | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Ruohosipuli-perunarösti

Ruohosipuli-perunarösti

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Jos pidät röstiperunoista, niin kokeile maustaa röstit ruohosipulilla ja juustolla. Maukkaat ruohosipuli-perunaröstit ovat täydellinen lisuke lihalle, kalalle tai vaikka grilliherkuille. Voit tarjota ne myös alkupalana ranskankerman kanssa.

Ainekset

4 kpl
Suurta keitettyä perunaa
2 kpl
Kananmunaa
1/2 dl
Hienoksi raastettua voimakasta juustoa
1 kpl
Ruukku ruohosipulia
1/2 tl
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

paistamiseen

1 rkl
Margariinia
1 rkl
Öljyä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori perunat ja raasta ne karkeaksi. Sekoita perunaraasteeseen kananmunat, juustoraaste, hienoksi silputtu ruohosipuli ja mausteet. Sekoita tasaiseksi.

4 kpl
Suurta keitettyä perunaa
2 kpl
Kananmunaa
1/2 dl
Hienoksi raastettua voimakasta juustoa
1 kpl
Ruukku ruohosipulia
1/2 tl
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
2

Kuumenna ohukaispannussa margariini ja öljy. Nosta kuhunkin syvennykseen perunaseosta ja paina lastalla ohuemmaksi. Paista keskilämmöllä kauniin väriseksi, noin 3–5 minuuttia puoli.

1 rkl
Öljyä
1 rkl
Margariinia
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 24.6.2011
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.