Ruskistetut lanttukuutiot
4 Kappaletta
|15 min

Nappaa talteen!
| 1 kg | lanttua |
| 2 - 3 rkl | öljyä tai margariinia |
| 1/2 tl | suolaa |
| musta- tai valkopippuria | |
| 1 - 2 rkl | siirappia |
| 1/2 - 1 tl | salviaa tai rosmariinia |
- 1.
Lohko, kuori ja kuutioi lanttu. Kuumenna rasva padassa. Lisää lanttukuutiot ja kääntele niitä kuumassa padassa, kunnes ne saavat hiukan väriä. Lisää mausteet ja hauduta lanttuja vielä kannen alla noin 10 minuuttia eli kunnes ne ovat napakan kypsiä. Tarjoa esimerkiksi porsaanfileen lisäkkeenä.
Ruskistetut lanttukuutiot
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kg | lanttua |
| 2 - 3 rkl | öljyä tai margariinia |
| 1/2 tl | suolaa |
| musta- tai valkopippuria | |
| 1 - 2 rkl | siirappia |
| 1/2 - 1 tl | salviaa tai rosmariinia |
Valmistus
- 1
Lohko, kuori ja kuutioi lanttu. Kuumenna rasva padassa. Lisää lanttukuutiot ja kääntele niitä kuumassa padassa, kunnes ne saavat hiukan väriä. Lisää mausteet ja hauduta lanttuja vielä kannen alla noin 10 minuuttia eli kunnes ne ovat napakan kypsiä. Tarjoa esimerkiksi porsaanfileen lisäkkeenä.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025
Suosituimmat
- 1.Tätä kasvovettä suomalaiset rakastavat – Sokoksella kestohitti
- 2.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 3.Haaveiletko otsatukasta? Tällaisille ihmisille se sopii parhaiten
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 6.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”












