Ruskistetut lanttukuutiot - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Ruskistetut lanttukuutiot

???
Kappaleita
4
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

1 kg
Lanttua
2 - 3 rkl
Öljyä tai margariinia
1/2 tl
Suolaa
Musta- tai valkopippuria
1 - 2 rkl
Siirappia
1/2 - 1 tl
Salviaa tai rosmariinia

Näin teet

1

Lohko, kuori ja kuutioi lanttu. Kuumenna rasva padassa. Lisää lanttukuutiot ja kääntele niitä kuumassa padassa, kunnes ne saavat hiukan väriä. Lisää mausteet ja hauduta lanttuja vielä kannen alla noin 10 minuuttia eli kunnes ne ovat napakan kypsiä. Tarjoa esimerkiksi porsaanfileen lisäkkeenä.

Resepti
Aila Pakarinen
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.8.2008
Muokattu: 15.5.2019