Ruskistetut lanttukuutiot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Ruskistetut lanttukuutiot

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Kappaletta
Fork and knife
4 Kappaletta

Ainekset

1 kg
Lanttua
2 - 3 rkl
Öljyä tai margariinia
1/2 tl
Suolaa
Musta- tai valkopippuria
1 - 2 rkl
Siirappia
1/2 - 1 tl
Salviaa tai rosmariinia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Lohko, kuori ja kuutioi lanttu. Kuumenna rasva padassa. Lisää lanttukuutiot ja kääntele niitä kuumassa padassa, kunnes ne saavat hiukan väriä. Lisää mausteet ja hauduta lanttuja vielä kannen alla noin 10 minuuttia eli kunnes ne ovat napakan kypsiä. Tarjoa esimerkiksi porsaanfileen lisäkkeenä.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.8.2008
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.