Ruskistetut lanttukuutiot
4 Kappaletta
|15 min

Nappaa talteen!
| 1 kg | lanttua |
| 2 - 3 rkl | öljyä tai margariinia |
| 1/2 tl | suolaa |
| musta- tai valkopippuria | |
| 1 - 2 rkl | siirappia |
| 1/2 - 1 tl | salviaa tai rosmariinia |
- 1.
Lohko, kuori ja kuutioi lanttu. Kuumenna rasva padassa. Lisää lanttukuutiot ja kääntele niitä kuumassa padassa, kunnes ne saavat hiukan väriä. Lisää mausteet ja hauduta lanttuja vielä kannen alla noin 10 minuuttia eli kunnes ne ovat napakan kypsiä. Tarjoa esimerkiksi porsaanfileen lisäkkeenä.
Ruskistetut lanttukuutiot
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kg | lanttua |
| 2 - 3 rkl | öljyä tai margariinia |
| 1/2 tl | suolaa |
| musta- tai valkopippuria | |
| 1 - 2 rkl | siirappia |
| 1/2 - 1 tl | salviaa tai rosmariinia |
Valmistus
- 1
Lohko, kuori ja kuutioi lanttu. Kuumenna rasva padassa. Lisää lanttukuutiot ja kääntele niitä kuumassa padassa, kunnes ne saavat hiukan väriä. Lisää mausteet ja hauduta lanttuja vielä kannen alla noin 10 minuuttia eli kunnes ne ovat napakan kypsiä. Tarjoa esimerkiksi porsaanfileen lisäkkeenä.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























