Ruskistetut lanttukuutiot

Arvostele resepti
4 Kappaletta

15 min

Ainekset

MääräAinesosa
1 kglanttua
2 - 3 rklöljyä tai margariinia
1/2 tlsuolaa
musta- tai valkopippuria
1 - 2 rklsiirappia
1/2 - 1 tlsalviaa tai rosmariinia

Valmistus

  1. 1

    Lohko, kuori ja kuutioi lanttu. Kuumenna rasva padassa. Lisää lanttukuutiot ja kääntele niitä kuumassa padassa, kunnes ne saavat hiukan väriä. Lisää mausteet ja hauduta lanttuja vielä kannen alla noin 10 minuuttia eli kunnes ne ovat napakan kypsiä. Tarjoa esimerkiksi porsaanfileen lisäkkeenä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä