Ruusukaali-pekonipaistos | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Ruusukaali-pekonipaistos

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Ruusukaalista ja pekonista saat maistuvan lisäkkeen lihalle, kalalle ja kanalle. Sadonkorjuuajan ruoassa on mukana omenaakin.

Ainekset

500 g
Ruusukaalia
4 kpl
Pekonia
1 kpl
Hapan omena
1 tl
Timjamia
Suolaa ja rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuumenna uuni 225-asteeseen. Huuhtele kaalit, poista päällimmäiset lehdet ja leikkaa ohuelti kannat. Höyrytä tai keitä vähässä vedessä kaaleja viisi minuuttia. Pilko pekonit ja paahda uunissa laakeassa vuoassa 10 minuuttia. Pese ja halkaise omena, poista siemenkota ja pilko kuorineen. Nosta pekonit uunista ja lisää joukkoon höyrytetyt kaalit ja omenat. Mausta, sekoita ja kypsennä paistosta uunissa 15 minuuttia. Tarjoa liha-, kala- tai kanaruokien lisäkkeenä.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.7.2009
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.