Saksalainen lämmin braatvurstisalaatti

Nappaa talteen!
| 600 g | perunoita |
| 150 g | braatvursteja |
| 1 kpl | sipuli |
| 140 g | pekonikuutioita |
| 50 g | rucolaa |
| Kastike: | |
|---|---|
| 2 tl | sokeria |
| 1 tl | kuminaa murskattuna |
| 1/2 dl | omenaviinietikkaa |
| Lisäksi: | |
| 2 kpl | kananmunaa |
- 1.
Kuori ja kuutioi perunat. Keitä kiehuvassa vedessä kypsiksi, valuta. Paloittele makkarat, kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi. Paista pekoni kuumalla pannulla, lisää loppuvaiheessa braatvurstit, sipulit ja perunat. Paista noin 10 minuuttia, kunnes perunat ja braatvursti saavat hieman väriä. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja kaada pannulle. Hienonna rucola joukkoon. Paista käännellen vielä muutama minuuttia. Keitä kananmunat kiehuvassa vedessä kypsiksi, kuori ja leikkaa neljään osaan. Koristele salaatti kananmunaviipaleilla.
Saksalainen lämmin braatvurstisalaatti
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 600 g | perunoita |
| 150 g | braatvursteja |
| 1 kpl | sipuli |
| 140 g | pekonikuutioita |
| 50 g | rucolaa |
Kastike: | |
| 2 tl | sokeria |
| 1 tl | kuminaa murskattuna |
| 1/2 dl | omenaviinietikkaa |
Lisäksi: | |
| 2 kpl | kananmunaa |
Valmistus
- 1
Kuori ja kuutioi perunat. Keitä kiehuvassa vedessä kypsiksi, valuta. Paloittele makkarat, kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi. Paista pekoni kuumalla pannulla, lisää loppuvaiheessa braatvurstit, sipulit ja perunat. Paista noin 10 minuuttia, kunnes perunat ja braatvursti saavat hieman väriä. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja kaada pannulle. Hienonna rucola joukkoon. Paista käännellen vielä muutama minuuttia. Keitä kananmunat kiehuvassa vedessä kypsiksi, kuori ja leikkaa neljään osaan. Koristele salaatti kananmunaviipaleilla.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.




















