Saksalainen lämmin braatvurstisalaatti
Annokset
4
Ruokavalio
Ainekset
600 g
Perunoita
150 g
Braatvursteja
1 kpl
Sipuli
140 g
Pekonikuutioita
50 g
Rucolaa
KASTIKE:
2 tl
Sokeria
1 tl
Kuminaa murskattuna
1/2 dl
Omenaviinietikkaa
LISÄKSI:
2 kpl
Kananmunaa
Näin teet
1
Kuori ja kuutioi perunat. Keitä kiehuvassa vedessä kypsiksi, valuta. Paloittele makkarat, kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi. Paista pekoni kuumalla pannulla, lisää loppuvaiheessa braatvurstit, sipulit ja perunat. Paista noin 10 minuuttia, kunnes perunat ja braatvursti saavat hieman väriä. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja kaada pannulle. Hienonna rucola joukkoon. Paista käännellen vielä muutama minuuttia. Keitä kananmunat kiehuvassa vedessä kypsiksi, kuori ja leikkaa neljään osaan. Koristele salaatti kananmunaviipaleilla.
Resepti
Krista Niiniharju
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.10.2008
Muokattu: 15.11.2018