Saksalainen lämmin braatvurstisalaatti

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
600 gperunoita
150 gbraatvursteja
1 kplsipuli
140 gpekonikuutioita
50 grucolaa

Kastike:

2 tlsokeria
1 tlkuminaa murskattuna
1/2 dlomenaviinietikkaa

Lisäksi:

2 kplkananmunaa

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja kuutioi perunat. Keitä kiehuvassa vedessä kypsiksi, valuta. Paloittele makkarat, kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi. Paista pekoni kuumalla pannulla, lisää loppuvaiheessa braatvurstit, sipulit ja perunat. Paista noin 10 minuuttia, kunnes perunat ja braatvursti saavat hieman väriä. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja kaada pannulle. Hienonna rucola joukkoon. Paista käännellen vielä muutama minuuttia. Keitä kananmunat kiehuvassa vedessä kypsiksi, kuori ja leikkaa neljään osaan. Koristele salaatti kananmunaviipaleilla.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä