Saksalainen lämmin braatvurstisalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Saksalainen lämmin braatvurstisalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

600 g
Perunoita
150 g
Braatvursteja
1 kpl
Sipuli
140 g
Pekonikuutioita
50 g
Rucolaa

kastike:

2 tl
Sokeria
1 tl
Kuminaa murskattuna
1/2 dl
Omenaviinietikkaa

lisäksi:

2 kpl
Kananmunaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja kuutioi perunat. Keitä kiehuvassa vedessä kypsiksi, valuta. Paloittele makkarat, kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi. Paista pekoni kuumalla pannulla, lisää loppuvaiheessa braatvurstit, sipulit ja perunat. Paista noin 10 minuuttia, kunnes perunat ja braatvursti saavat hieman väriä. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja kaada pannulle. Hienonna rucola joukkoon. Paista käännellen vielä muutama minuuttia. Keitä kananmunat kiehuvassa vedessä kypsiksi, kuori ja leikkaa neljään osaan. Koristele salaatti kananmunaviipaleilla.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.10.2008
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.