Satsuma-seicurry - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Satsuma-seicurry

???
Annokset
4
Hauska, helppo ja näyttävä arjen makuylläri syntyy pakasteseidistä ja satsumasta.
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
(à 400 g) pakasteseitiä
4 kpl
Satsumaa tai klementiiniä
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 kpl
Punainen chili
4 rkl
Öljyä
1 rkl
Tomaattipyreetä
2 tl
Hunajaa tai sokeria
1 tl
Kurkumaa
1 tl
Currya
2 - 4 dl
Vettä
1 tl
Suolaa
1 kpl
Ruukku korianteria

Näin teet

1

Sulata kala pakkauksen ohjeen mukaan. Kuutioi suupaloiksi.

1 kpl
(à 400 g) pakasteseitiä
2

Pese kaksi satsumaa huolellisesti ja raasta niiden kuoret.

4 kpl
Satsumaa tai klementiiniä
3

Purista kolmen satsuman mehut. Kuori yksi satsuma ja jaa se lohkoiksi.

4 kpl
Satsumaa tai klementiiniä
4

Kuori sipulit. Viipaloi sipuli ja hienonna valkosipuli. Halkaise chili ja poista siemenet, mikäli et halua ruoasta kovin tulista. Hienonna chili.

1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 kpl
Punainen chili
5

Kuumenna öljy pannulla. Paista sipulia, valkosipulia ja chiliä 2 minuuttia. Lisää pannulle tomaattipyree, hunaja ja mausteet. Paista 2 minuuttia. Lisää joukkoon ensin noin 2 dl vettä, satsumamehu ja kuoret. Lisää vettä tarvittaessa. Keitä 15 minuuttia.

4 rkl
Öljyä
1 rkl
Tomaattipyreetä
2 tl
Hunajaa tai sokeria
1 tl
Kurkumaa
1 tl
Suolaa
1 tl
Currya
6

Lisää pannulle kalapalat ja suola. Kypsennä vielä 10 minuuttia. Hienonna joukkoon korianteria.

1 kpl
(à 400 g) pakasteseitiä
1 tl
Suolaa
1 kpl
Ruukku korianteria
Resepti
Anu Brask
Kuvat
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 26.10.2017
Muokattu: 3.8.2018

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja10 g39 g
Proteiinia10 g40 g
Rasvaa14 g57 g
Kuituja2 g7 g
Energiaa kj885 3540
Energiaa kcal212 846

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Valkosipulinkynttä

  • Punainen chili

  • 1 rkl Tomaattipyreetä

  • 1 tl Kurkumaa

  • 1 tl Currya

  • 2 - 4 dl Vettä

  • 1 tl Suolaa

  • Ruukku korianteria

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja10 g39 g
Proteiinia10 g40 g
Rasvaa14 g57 g
Kuituja2 g7 g
Energiaa kj885 3540
Energiaa kcal212 846

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Valkosipulinkynttä

  • Punainen chili

  • 1 rkl Tomaattipyreetä

  • 1 tl Kurkumaa

  • 1 tl Currya

  • 2 - 4 dl Vettä

  • 1 tl Suolaa

  • Ruukku korianteria

Resepti
Anu Brask
Kuvat
Tuomas Kolehmainen

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.