Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Savukalamunakas

Fork and knife
3 Annosta
Fork and knife
3 Annosta

Ainekset

5 kpl
Munaa
5 rkl
Vettä tai maitoa
1/2 tl
Suolaa
Ripaus valkopippuria

Paistamiseen

Öljyä tai margariinia

Täyte

200 g
Savulohta tai savusilakoita
4 kpl
Keitettyä uutta perunaa
3 rkl
Hienonnettua ruohosipulia tai sipulinvartta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Paloittele täytteen ainekset. Riko munien rakenne rikki kulhossa. Lisää neste ja mausteet. Sekoita tasaiseksi. Paista munakasta miedolla lämmöllä sen verran, että se on hyytynyt. Valuta munakas lautaselle ja täytä munakkaan toinen puoli. Käännä täyttämätön puoli päälle ja koristele hienonnetulla ruohosipulilla.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 30.12.2004
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.