Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Savulammaspaisti ja balsamiviinietikka-yrttikastike

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

1 kpl
(n. 1 kg) kypsää savulammaspaistia

Kastike:

1 kpl
Valkosipulin kynsi
2 tl
Öljyä
2 rkl
Balsamiviinietikkaa
1 rkl
Riista- tai vasikanfondia
Mustapippuria
1/2 tl
Rosmariinia
1 tl
Minttua
Suolaa
1 dl
Vettä
2 1/2 dl
Ruokakermaa
2 tl
Fariinisokeria
3 rkl
Suurustetta ruskeille kastikkeille

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Valmista kastike. Kuori ja hienonna valkosipuli. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota valkosipulia hetki. Lisää balsamiviinietikka, mausteet ja vesi. Keitä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Lisää ruokakerma ja sokeri. Kuumenna kiehuvaksi. Lisää sekoittaen joukkoon suuruste ja kypsennä 2 minuuttia. Lämmitä liha halutessasi. Leikkaa paisti viipaleiksi. Tarjoile se balsamiviinietikka-yrttikastikkeen ja palsternakka-perunasoseen ja kasvisten kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 27.3.2006
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.