Aloita keittämällä kananmunat koviksi, kahdeksan minuuttia siitä hetkestä kun vesi alkaa kiehua. Jäähdytä munat. Sulata ja valuta pinaatti.
Laita siika tarjoiluvadille. Leikkaa nahasta saksilla noin 2 cm leveitä suikaleita niin, että kalan liha näkyy aukoista. Hienonna yrtit ja ripottele ne nahattomiin kohtiin.
Kuori kananmunat ja hienonna ne haarukalla. Sekoita majoneesi, kermaviili ja mausteet keskenään. Sekoita munamurut ja pinaatti joukkoon. Tarjoa savusiian kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
431
1806
23,3 g
6,0 g
2,5 g
2,5 g
0,3 g
53,0 g
4,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli