Seesamihärkä | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Seesamihärkä

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

400 g
Naudan ulkofileetä
2 rkl
Seesaminsiemeniä
250 g
Parsakaalia
1 kpl
Punainen paprika
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
3 rkl
Öljyä
Chilihiutaleita tai pieni tuore chili
2 1/2 dl
Lihalientä
1 rkl
Maissitärkkelysjauhoja
2 tl
Sokeria
3 rkl
Soijakastiketta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Leikkaa liha ohuiksi viipaleiksi tai suikaleiksi ja pane kulhoon. Sekoita joukkoon siemenet. Puhdista ja paloittele parsakaali ja suikaloi paprika. Kuori ja suikaloi sipuli ja hienonna valkosipuli. Kuumenna ruokalusikallinen öljyä vokissa tai paistinpannussa ja paista siinä kasvikset sekä valkosipuli. Siirrä syrjään. Kuumenna loppu öljy ja ruskista lihat. Lisää pannuun kasvikset ja lihaliemi, johon on sekoitettu maissijauhot, sokeri ja soijakastike. Keitä muutama minuutti. Tarjoa lisänä riisiä tai nuudeleita.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.7.2009
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.