Sharonsorbetti

Nappaa talteen!
| 4 kpl | sharon-hedelmää |
| 1 1/2 tl | makeutusnestettä (hermesetas gold) |
| 2 rkl | sitruunan mehua |
| 1 kpl | valkuainen |
- 1.
Kuori ja viipaloi hedelmät. Laita viipaleet pakastimeen vähintään neljäksi tunniksi. Pakasta viipaleet mieluiten vieri vieressä pussissa, jotta ne jäätyvät mahdollisimman nopeasti.Soseuta sharonit monitoimikoneessa tai tehosekoittimessa. Lisää jäiseen marjasoseeseen makeutusaine, sitruunanmehu ja kovaksi vaahdotettu valkuainen. Vatkaa sähkövatkaimella nopeasti kuohkeaksi.Tarjoa heti tai laita pakastimeen odottamaan tarjoilua korkeintaan tunniksi. Pidempi pakastusaika tekee sorbetista kovan.
Sharonsorbetti
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 4 kpl | sharon-hedelmää |
| 1 1/2 tl | makeutusnestettä (hermesetas gold) |
| 2 rkl | sitruunan mehua |
| 1 kpl | valkuainen |
Valmistus
- 1
Kuori ja viipaloi hedelmät. Laita viipaleet pakastimeen vähintään neljäksi tunniksi. Pakasta viipaleet mieluiten vieri vieressä pussissa, jotta ne jäätyvät mahdollisimman nopeasti.Soseuta sharonit monitoimikoneessa tai tehosekoittimessa. Lisää jäiseen marjasoseeseen makeutusaine, sitruunanmehu ja kovaksi vaahdotettu valkuainen. Vatkaa sähkövatkaimella nopeasti kuohkeaksi.Tarjoa heti tai laita pakastimeen odottamaan tarjoilua korkeintaan tunniksi. Pidempi pakastusaika tekee sorbetista kovan.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























