Sharonsorbetti - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Sharonsorbetti

???
Kappaleita
1
Jaa Somessa

Ainekset

4 kpl
Sharon-hedelmää
1 1/2 tl
Makeutusnestettä (hermesetas gold)
2 rkl
Sitruunan mehua
1 kpl
Valkuainen

Näin teet

1

Kuori ja viipaloi hedelmät. Laita viipaleet pakastimeen vähintään neljäksi tunniksi. Pakasta viipaleet mieluiten vieri vieressä pussissa, jotta ne jäätyvät mahdollisimman nopeasti.Soseuta sharonit monitoimikoneessa tai tehosekoittimessa. Lisää jäiseen marjasoseeseen makeutusaine, sitruunanmehu ja kovaksi vaahdotettu valkuainen. Vatkaa sähkövatkaimella nopeasti kuohkeaksi.Tarjoa heti tai laita pakastimeen odottamaan tarjoilua korkeintaan tunniksi. Pidempi pakastusaika tekee sorbetista kovan.

Resepti
Henriikka, S-kokeilukeittiö
Kuvat
Timo Viljakainen
Julkaistu: 17.12.2004
Muokattu: 15.10.2019