Sharonsorbetti

Arvostele resepti
1 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
4 kplsharon-hedelmää
1 1/2 tlmakeutusnestettä (hermesetas gold)
2 rklsitruunan mehua
1 kplvalkuainen

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja viipaloi hedelmät. Laita viipaleet pakastimeen vähintään neljäksi tunniksi. Pakasta viipaleet mieluiten vieri vieressä pussissa, jotta ne jäätyvät mahdollisimman nopeasti.Soseuta sharonit monitoimikoneessa tai tehosekoittimessa. Lisää jäiseen marjasoseeseen makeutusaine, sitruunanmehu ja kovaksi vaahdotettu valkuainen. Vatkaa sähkövatkaimella nopeasti kuohkeaksi.Tarjoa heti tai laita pakastimeen odottamaan tarjoilua korkeintaan tunniksi. Pidempi pakastusaika tekee sorbetista kovan.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen
23.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä