Sharonsorbetti | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Sharonsorbetti

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

4 kpl
Sharon-hedelmää
1 1/2 tl
Makeutusnestettä (hermesetas gold)
2 rkl
Sitruunan mehua
1 kpl
Valkuainen

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Kuori ja viipaloi hedelmät. Laita viipaleet pakastimeen vähintään neljäksi tunniksi. Pakasta viipaleet mieluiten vieri vieressä pussissa, jotta ne jäätyvät mahdollisimman nopeasti.Soseuta sharonit monitoimikoneessa tai tehosekoittimessa. Lisää jäiseen marjasoseeseen makeutusaine, sitruunanmehu ja kovaksi vaahdotettu valkuainen. Vatkaa sähkövatkaimella nopeasti kuohkeaksi.Tarjoa heti tai laita pakastimeen odottamaan tarjoilua korkeintaan tunniksi. Pidempi pakastusaika tekee sorbetista kovan.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 17.12.2004
Muokattu: 23.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.