Paloittele kylkiviipaleet. Kuumenna pannu ja paahda viipaleet parissa erässä kauniin ruskeiksi. Siirrä pataan. Viipaloi sipuli ja paista pannulla, siirrä pataan. Lisää maustepippurit. Huuhtele pannu. Sulata voi pannulla, lisää vehnäjauhot ja paahda ne sekoitellen tummahkon ruskeiksi. Lisää puolet lihaliemestä ja anna kastikkeen kiehahtaa. Kaada kastike ja loput lihaliemestä lihapalojen päälle. Hauduta miedolla lämmöllä 2 tuntia. Mausta suolalla. Tarjoa perunamuusin, puolukoiden ja suolakurkun kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
378
1583
30,0 g
12,8 g
5,7 g
0,3 g
0,3 g
21,3 g
1,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Maustepippuria,
Suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli