Siiderinen possupata

arvosana3/5

(2)arviota
4 Annosta

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
400 gporsaanlihakuutioita
1 kplsipuli
2 - 3 kplvalkosipulin kynttä
1 - 2 rklöljyä
3 dlkuivaa omenasiideriä
2 tllihafondia
1 rklsoijakastiketta
1/4 tlmustapippuria
1/2 - 1 dlruokakermaa
1/2 - 1 tlsalviaa
hienonnettua persiljaa

Valmistus

  1. 1

    Ruskista lihat muutamassa erässä ja siirrä kattilaan. Kuori ja hienonna sipuli ja murskaa valkosipuli. Ruskista myös sipuli ja siirrä se sekä valkosipulit kattilaan lihojen joukkoon. Lisää kattilaan myös siideri ja lihafondi sekä soijakastike ja hauduta ruokaa kannen alla 50–60 minuuttia. Lisää kerma, salvia ja persilja. Tarkista maku ja tuo tarjolle perunoiden tai riisin kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä