Siiderinen possupata

Nappaa talteen!
| 400 g | porsaanlihakuutioita |
| 1 kpl | sipuli |
| 2 - 3 kpl | valkosipulin kynttä |
| 1 - 2 rkl | öljyä |
| 3 dl | kuivaa omenasiideriä |
| 2 tl | lihafondia |
| 1 rkl | soijakastiketta |
| 1/4 tl | mustapippuria |
| 1/2 - 1 dl | ruokakermaa |
| 1/2 - 1 tl | salviaa |
| hienonnettua persiljaa |
- 1.
Ruskista lihat muutamassa erässä ja siirrä kattilaan. Kuori ja hienonna sipuli ja murskaa valkosipuli. Ruskista myös sipuli ja siirrä se sekä valkosipulit kattilaan lihojen joukkoon. Lisää kattilaan myös siideri ja lihafondi sekä soijakastike ja hauduta ruokaa kannen alla 50–60 minuuttia. Lisää kerma, salvia ja persilja. Tarkista maku ja tuo tarjolle perunoiden tai riisin kanssa.
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 400 g | porsaanlihakuutioita |
| 1 kpl | sipuli |
| 2 - 3 kpl | valkosipulin kynttä |
| 1 - 2 rkl | öljyä |
| 3 dl | kuivaa omenasiideriä |
| 2 tl | lihafondia |
| 1 rkl | soijakastiketta |
| 1/4 tl | mustapippuria |
| 1/2 - 1 dl | ruokakermaa |
| 1/2 - 1 tl | salviaa |
| hienonnettua persiljaa |
Valmistus
- 1
Ruskista lihat muutamassa erässä ja siirrä kattilaan. Kuori ja hienonna sipuli ja murskaa valkosipuli. Ruskista myös sipuli ja siirrä se sekä valkosipulit kattilaan lihojen joukkoon. Lisää kattilaan myös siideri ja lihafondi sekä soijakastike ja hauduta ruokaa kannen alla 50–60 minuuttia. Lisää kerma, salvia ja persilja. Tarkista maku ja tuo tarjolle perunoiden tai riisin kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 2.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä












