Silakkaleipä | Pikaruoat ja streetfood | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Silakkaleipä

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Kappaletta
Fork and knife
4 Kappaletta

Ainekset

150 g
Silakkafileitä
1 dl
Kermaviiliä
1/2 rkl
Sitruunanmehua
2 kpl
Valkosipulinkynttä
Suolaa

lisäksi

4 kpl
Ruisleipäviipaletta
2 kpl
Keitettyä kananmunaa
Kasviksia, esimerkiksi paprikaa, tomaattia tai kurkkua

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sekoita kermaviilin joukkoon hienonnetut valkosipulinkynnet ja sitruunanmehu. Mausta suolalla. Nosta silakkafileet marinadiin. Anna maustua vähintään tunti. Valuta siivilässä. Paista kypsiksi uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.Täytä ruisleivät keitetyllä ja viipaloidulla kananmunalla, paistetuilla silakkafileillä ja kasviksilla. Lisää halutessasi kermaviiliä kastikkeeksi.

Resepti:
Minna Saarni 0905
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 21.8.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.