Silakkaleipä

Arvostele resepti
4 Kappaletta

15 min

Ainekset

MääräAinesosa
150 gsilakkafileitä
1 dlkermaviiliä
1/2 rklsitruunanmehua
2 kplvalkosipulinkynttä
suolaa

Lisäksi

4 kplruisleipäviipaletta
2 kplkeitettyä kananmunaa
kasviksia, esimerkiksi paprikaa, tomaattia tai kurkkua

Valmistus

  1. 1

    Sekoita kermaviilin joukkoon hienonnetut valkosipulinkynnet ja sitruunanmehu. Mausta suolalla. Nosta silakkafileet marinadiin. Anna maustua vähintään tunti. Valuta siivilässä. Paista kypsiksi uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.Täytä ruisleivät keitetyllä ja viipaloidulla kananmunalla, paistetuilla silakkafileillä ja kasviksilla. Lisää halutessasi kermaviiliä kastikkeeksi.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Minna Saarni 0905
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025