Sillicocktailit - Yhteishyvä

Sillicocktailit

Kappaleita
1
Jaa Somessa

Ainekset

4 kpl
Keitettyä perunaa
1 kpl
Pieni purjo
200 g
Pakastettuja pikkuporkkanoita
1 kpl
Pieni tlk matjes- tai tillisilliä
2 kpl
Keitettyä munaa
Muutama salaatinlehti ja sitruunamelissan oksa
Rouhittua mustapippuria
4 rkl
Majoneesia

Näin teet

1

Keitä ja kuori perunat. Lohko ne lämpiminä tarjoilulaseihin tai -kulhoihin ja valuta päälle sillitölkin lientä. Lisää pakastekasvikset puolisulina sekä hiukan hyvin ohuiksi renkaiksi leikattua purjoa. Sekoita varoen.Keitä ja jäähdytä munat. Kuori ja puolita ne ja nosta kuhunkin lasiin yksi puolikas. Työnnä lasin reunaan salaatinlehti ja purjon vihreästä osasta leikkaamasi hapsu. Katso kuvaa!Nosta sillipalat annosten päälle ja mausta pippurirouheella. Peitä lasit kevyesti kelmulla ja nosta kylmään. Valuta jokaiseen annokseen ennen tarjoamista ruokalusikallinen majoneesia. Koristele annokset sitruunamelissan lehdillä.

Resepti
Pirjo Muurinen
Julkaistu: 3.1.2005
Muokattu: 31.1.2019
Jaa Somessa