Keitä ja kuori perunat. Lohko ne lämpiminä tarjoilulaseihin tai -kulhoihin ja valuta päälle sillitölkin lientä. Lisää pakastekasvikset puolisulina sekä hiukan hyvin ohuiksi renkaiksi leikattua purjoa. Sekoita varoen.Keitä ja jäähdytä munat. Kuori ja puolita ne ja nosta kuhunkin lasiin yksi puolikas. Työnnä lasin reunaan salaatinlehti ja purjon vihreästä osasta leikkaamasi hapsu. Katso kuvaa!Nosta sillipalat annosten päälle ja mausta pippurirouheella. Peitä lasit kevyesti kelmulla ja nosta kylmään. Valuta jokaiseen annokseen ennen tarjoamista ruokalusikallinen majoneesia. Koristele annokset sitruunamelissan lehdillä.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.