Sillicocktailit

Arvostele resepti
1 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
4 kplkeitettyä perunaa
1 kplpieni purjo
200 gpakastettuja pikkuporkkanoita
1 kplpieni tlk matjes- tai tillisilliä
2 kplkeitettyä munaa
muutama salaatinlehti ja sitruunamelissan oksa
rouhittua mustapippuria
4 rklmajoneesia

Valmistus

  1. 1

    Keitä ja kuori perunat. Lohko ne lämpiminä tarjoilulaseihin tai -kulhoihin ja valuta päälle sillitölkin lientä. Lisää pakastekasvikset puolisulina sekä hiukan hyvin ohuiksi renkaiksi leikattua purjoa. Sekoita varoen.Keitä ja jäähdytä munat. Kuori ja puolita ne ja nosta kuhunkin lasiin yksi puolikas. Työnnä lasin reunaan salaatinlehti ja purjon vihreästä osasta leikkaamasi hapsu. Katso kuvaa!Nosta sillipalat annosten päälle ja mausta pippurirouheella. Peitä lasit kevyesti kelmulla ja nosta kylmään. Valuta jokaiseen annokseen ennen tarjoamista ruokalusikallinen majoneesia. Koristele annokset sitruunamelissan lehdillä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Yhteishyvä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025