Sillicocktailit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Sillicocktailit

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

4 kpl
Keitettyä perunaa
1 kpl
Pieni purjo
200 g
Pakastettuja pikkuporkkanoita
1 kpl
Pieni tlk matjes- tai tillisilliä
2 kpl
Keitettyä munaa
Muutama salaatinlehti ja sitruunamelissan oksa
Rouhittua mustapippuria
4 rkl
Majoneesia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Keitä ja kuori perunat. Lohko ne lämpiminä tarjoilulaseihin tai -kulhoihin ja valuta päälle sillitölkin lientä. Lisää pakastekasvikset puolisulina sekä hiukan hyvin ohuiksi renkaiksi leikattua purjoa. Sekoita varoen.Keitä ja jäähdytä munat. Kuori ja puolita ne ja nosta kuhunkin lasiin yksi puolikas. Työnnä lasin reunaan salaatinlehti ja purjon vihreästä osasta leikkaamasi hapsu. Katso kuvaa!Nosta sillipalat annosten päälle ja mausta pippurirouheella. Peitä lasit kevyesti kelmulla ja nosta kylmään. Valuta jokaiseen annokseen ennen tarjoamista ruokalusikallinen majoneesia. Koristele annokset sitruunamelissan lehdillä.

Resepti:
Pirjo Muurinen
Julkaistu: 3.1.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.